Kennissessie Substantieel dreigingsniveau

Op vrijdag 18 maart 2016 organiseert Securitas de kennissessie 'Substantieel dreigingsniveau in Nederland: wat betekent dat voor u en uw veiligheidsorganisatie?'. Wij nodigen u hier graag voor uit.

Tijdens deze interactieve sessie geven Dick Schoof (Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid van de NCTV), Laetitia Griffith (voorzitter Nederlandse Veiligheidsbranche) en Esther Huijser (Hoofd Risk, Security & Compliance bij Geldservice Nederland) u meer inzicht in uw huidige en gewenste situatie.

Onder leiding van Felix Rottenberg krijgt u handvatten voor het op gestructureerde wijze inrichten van uw veiligheidsorganisatie.

Een belangrijk onderwerp tijdens deze sessie is verandering van de samenleving. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Deze vooruitgang biedt niet alleen kansen, maar vormt ook een ander dreigingsbeeld. De aanslagen in Parijs zijn hier een recent voorbeeld van.

Wat betekent dit dreigingsbeeld voor de inrichting van uw veiligheidsorganisatie? Stelt u zichzelf bijvoorbeeld weleens de vraag hoe effectief en gestructureerd uw beleid is met betrekking tot het voorkomen van incidenten? Verandert uw organisatie mee met het huidige dreigingsbeeld? En haalt u het maximale uit uw human resources? 

De kennissessie vindt plaats van 14.00 uur tot 16.45 uur bij Golfbaan De Hoge Dijk. Wij bieden u tevens de mogelijkheid voorafgaand aan de sessie een golfclinic te volgen. Uiteraard zijn geoefende spelers ook welkom om een ronde te spelen. Na afloop van de golfclinic is er gelegenheid om op te frissen en bieden wij een lunch aan. Afhankelijk van uw speelsterkte delen wij u na aanmelding in.

Programma
10:00 – 13:30  Deelname aan golfsessie (optioneel)
13:30 – 14:00  Lunch
14:00 – 16:45  Interactieve kennissessie met 3 sprekers - onder leiding van Felix Rottenberg
16:45 – 18:00  Onder het genot van een drankje ervaringen uitwisselen met aanwezigen

Locatie
Golfbaan De Hoge Dijk, Abcouderstraatweg 46 te Amsterdam

Aanmelden
U kunt zich via onderstaand formulier eenvoudig aanmelden voor de kennissessie. Hier kunt u ook aangeven of u deelneemt aan de golfclinic / 9-holes. Wij zien er naar uit u te ontmoeten op 18 maart.

Voor vragen kunt u contact opnemen via evenementen@securitas.nl

  

Ja, ik meld mij graag aan voor de kennissessie op 18 maart 2016
*
*
*
*

Golfclinic inclusief lunch

*
*

* Verplicht veld