Dé herdefinitie van beveiliging

"Het effect van beveiliging is niet meetbaar. Totdat je aantoonbaar incidenten voorkomt". Wij delen uw mening. Daarom doen we het anders. 4D Beveiligen is ons antwoord. Met 4D Beveiligen wordt uw veiligheidsorganisatie op een andere manier benaderd, waarbij de factor mens en zijn informatiepositie centraal staat.

4D Beveiligen

Vooruitgang biedt niet alleen kansen, maar geeft ook een ander dreigingsbeeld. Om dreiging tijdig te signaleren is het belangrijk dat de inzet en opleiding van personeel anders is georganiseerd en de informatiestroom zo ingericht is dat signalen te allen tijde in de juiste context worden geplaatst.

Op basis van monitoring kunnen we flexibel omgaan met de maatregelen die we inzetten en tonen we te allen tijde het effect van onze maatregelen. Maatregelen die naadloos aansluiten op de behoefte aan gastvrijheid bij vele bedrijven.

Kortom: 4D Beveiligen staat voor een totaaloplossing waarbij proactief beveiligen met een flexibele en efficiënte inzet van mens, kennis en techniek leidt tot een hoge mate van gastvrijheid en veiligheid.

Ook interessant om te lezen:

 

Bekijk hier onze animatie:

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
 

* Verplicht veld