Securitas security Madrid

Camera's

Een beveiligingscamera kopen kan iedereen. Maar bepalen of u de juiste keuze maakt en of het op langere termijn een goede investering is, dat is een stuk moeilijker.

Wat is het doel van de camera?

Bij de aanschaf van een videobeveiligingssysteem is het belangrijk om te weten wat u wilt beveiligen en wat er van de apparatuur wordt verwacht. Wat is het doel van de camera? Gaat het om detecteren, herkennen of identificeren? Wilt u bijvoorbeeld personen herkennen dan is er een camera nodig met betere beeldkwaliteit en analysesoftware. Nadat het hoofddoel is bepaald worden andere aspecten belangrijk. Komt de camera binnen of buiten te hangen, is er voldoende licht, wilt u op afstand mee kunnen kijken, kiest u voor analoog of IP?

Maatwerk

De aanschaf van een videobewakingssysteem is van veel factoren afhankelijk en in veel gevallen maatwerk. Onze technisch specialisten helpen u graag bij het ontwerp van de juiste oplossing en de technische invulling samen met onze strategische partners. Heeft u al camera’s? Geen probleem. Vrijwel elk type camera kan worden aangesloten op onze alarmcentrale.

Wat bieden we nog meer:

  • Professionele video toepassingen op basis van IP (indien nodig ook Analoog)
  • Alarmcentrale 24/7 operationeel in het publieke en private domein
  • Technische helpdesk ter ondersteuning
  • Live View
Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
 

* Verplicht veld