Smart Business Parcs

Kentekencamera’s, driedimensionaal beveiligen, smart light en sensing. Het zijn maar enkele voorbeelden van mogelijkheden die bedrijventerreinen omtoveren in Smart Business Parcs. Op bedrijventerreinen die als Smart Business Parc zijn aangemerkt worden afwijkende situaties sneller gesignaleerd, waardoor kan worden ingegrepen nog voordat een incident heeft plaatsgevonden.

Securitas heeft de ambitie om van alle bedrijventerreinen in Nederland Smart Business Parcs te maken. Door innovatie, een duurzame bedrijfsvoering en beheer wordt de veiligheid van bedrijven nog verder verbeterd.

Securitas Operations Center

Een belangrijk voordeel van het Smart Business Parc-concept is de toepassing van de nieuwste technieken in combinatie met monitoringdiensten op afstand en fysieke opvolging van incidenten. Deze toepassingen worden allemaal ingezet vanuit onze alarmcentrale, het Securitas Operations Center (SOC). In het SOC worden data vanuit alle activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie wordt er vroegtijdig zeer gericht actie ondernomen, bijvoorbeeld door hulpdiensten of de mobiele surveillance aan te sturen. Daarnaast hebben we de beschikking over een internationaal innovatielab in Zweden, waar voortdurend nieuwe technologie wordt onderzocht, getest en ontwikkeld.

Lees meer over onze oplossingen voor Collectieve beveiliging.

Ook interessant om te lezen:

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?