Personal Position Alarm

Een Personal Position Alarm (PPA) van Securitas biedt uitkomst voor mensen die alleen (en afgelegen) werken, wonen of reizen. Er kan namelijk snel adequate hulp ingeschakeld worden als men in nood verkeert.

Hoe werkt het PPA?

Een Personal Position Alarm is een compact toestel dat het formaat heeft van een telefoon. Met slechts één druk op de alarmknop staat u in directe spreek/luisterverbinding met onze alarmcentrale. Landsgrenzen vormen hierbij geen probleem, Securitas heeft namelijk een compleet Europees netwerk tot haar beschikking.

Het PPA combineert de techniek van GPS (satellieten), GPRS (data-overdracht) en GSM (mobiele telefonie). Na het indrukken van de alarmknop kan onze alarmcentrale zeer nauwkeuring vaststellen waar u zich bevindt en direct met u communiceren. De centralist zal vervolgens de juiste vorm van hulp inschakelen en aansturen. 

We bieden verschillende vormen van PPA's voor zowel professionele toepassing als ook voor particulieren die zich extra willen beveiligen. Onze specialisten onderzoeken graag met u de juiste oplossing.

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
 

* Verplicht veld