Geïntegreerde beveiligingsoplossingen, vloeiende processen en duidelijke verantwoordelijkheden

Vrijwel alle beveiligingsoplossingen van Securitas Technology zijn gebaseerd op hoogwaardige, technische componenten. Als opdrachtgever wilt u daarbij kunnen rekenen op een technisch feilloos systeem en zowel de regie als de eindverantwoordelijkheid over het project graag overdragen. Voorwaarden voor een succesvolle ontwikkeling en implementatie van systemen zijn transparantie, kostenbeheersing, kwaliteitsborging en projectregie.

Vraag achter de vraag

Om te komen tot de ultieme oplossing voor beveiligingsvraagstukken gaat Securitas Technology altijd op zoek naar het antwoord op de vraag achter de vraag om de opdracht te kunnen herdefiniëren. Door uit te gaan van de eindgebruiker en door iedere vraag in z’n unieke context te plaatsen, zijn we in staat verantwoordelijkheid voor het proces te nemen én voor het optimaal functioneren van het systeem.

Zo werkt Securitas Technology

De optimale vertaling van een klantvraag naar een in de praktijk toepasbare oplossing vraagt om een zorgvuldig traject. Dat traject is hieronder gefaseerd in kaart gebracht. Omdat geen enkele opdracht gelijk is, kan er voor de verschillende fases meer of minder tijd benodigd zijn.

Proces technology

 

Geborgde processen

Securitas Technology heeft haar processen geborgd in de organisatie en werkt volgens gecertificeerde processen, waaronder: VCA** en Federatie Veilig Nederland.

Gedegen opgeleide medewerkers

Securitas Technology besteedt veel tijd en aandacht aan de opleiding van medewerkers.

 

Vragen? Wij zijn te bereiken op 088 - 550 6464 of via onderstaand formulier
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?