Werken aan beveiligingsprojecten van de toekomst? Ontdek je mogelijkheden bij de TechAcademy!

In de huidige, snel veranderende, wereld worden in razend tempo nieuwe technologieën ontwikkeld. Alles wat vandaag wordt gedaan op het gebied van techniek en ICT kan morgen alweer achterhaald zijn. Spreekt deze dynamische wereld jou aan? Dan kan een traineeship bij de TechAcademy van Securitas Technology een waardevolle opstap zijn voor een mooie carrière in de beveiligingstechnologie.

Bijzonder traineeship

De TechAcademy biedt je een bijzonder traineeship waarin we je in drie maanden intensief kennis laten maken met de uitdagende wereld van beveiligingstechnologie. Vanaf dag een krijg je betaald en word je opgeleid tot specialist in de beveiligingstechniek. Dat betekent werken met high-end technologie en hoogwaardige beveiligingsoplossingen, zoals video-analytics en eigen software.

Coaching en begeleiding

Na je interne opleiding van drie maanden bij de TechAcademy ga je mee naar projecten om daar ‘on the job’ verder te leren. Zo word je helemaal klaargestoomd voor het werken aan grootschalige technische beveiligingsprojecten. Ook na de TechAcademy kun je rekenen op coaching en begeleiding, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en iedere dag mee kunt bouwen aan een veiligere wereld!

Enthousiast geworden?

Motivatie is bij Securitas Technology belangrijker dan vooropleiding. Als je écht wilt, Nederlands spreekt en schrijft en technisch inzicht hebt, ben je van harte welkom om te solliciteren. Je ontvangt een goed salaris, ook tijdens je opleiding. Solliciteer nu bij de TechAcademy bij Securitas Technology!

Voor overige vacatures kijk je op werkenbijsecuritas.nl

 

 
Vragen over de TechAcademy? Je kunt onderstaand formulier invullen of bellen met Victor Kerkhof (Recruiter) +31 618299538
*
*
*
*
*