Fit@Work

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft Securitas zich toegelegd op de ontwikkeling van Fit@Work. Een serie innovatieve oplossingen om op een betrouwbare en efficiënte manier risico’s te detecteren en te zorgen voor een veilige werk- en verblijfsomgeving. Securitas Fit@Work biedt verschillende oplossingen om te zorgen voor een veilige werk- en verblijfsomgeving. Bijvoorbeeld door de menselijke temperatuur op de huidoppervlakte real-time te meten of bezoekersaantallen te monitoren. Metingen vinden plaats op veilige afstand met thermische technologie gecombineerd met specifieke Securitas Technology-software.

Eigen protocol

Als er een afwijkende waarde wordt gemeten, is dit een risico-indicatie. De opdrachtgever bepaalt zelf het protocol dat gevolgd moet worden na de meting. Uiteraard moet ook hierbij rekening worden gehouden met de geldende wet- en regelgeving omtrent privacy.

De voordelen van Fit@Work:

  • Betrouwbaar Precisiemetingen met een thermografische nauwkeurigheid tot ca. 0,3° C.
  • Zeer efficiënt Snelle en breed inzetbare detectie zonder dat er fysiek contact nodig is.
  • Kostenbesparend Automatische waarschuwing bij afwijkende waarden. Bespaar op mankracht en beperk de risico’s.
  • Breed inzetbaar Oplossingen voor kleine tot (zeer) grote mensenmassa’s.
  • Passend binnen een privacy- en AVG-proof toegangsbeleid Respecteert de privacy van bezoekers en medewerkers.

Hieronder een overzicht van onze efficiënte oplossingen voor een veilige werk- en verblijfsomgeving.

Express Human Risk DetectionExpress Human Risk Detection

Deze preventieve  temperatuurdetectie-oplossing is primair ontwikkeld om zeer nauwkeurig (max. afwijking ca. 0,3° C) en supersnel menselijke temperatuur op de huidoppervlakte real-time te kunnen meten.

 

 

 

  

Face Scan Terminal

Face Scan Terminal

Deze zelfscanterminal biedt krachtige mogelijkheden voor efficiënte toegangscontrole met een geïntegreerde functie voor temperatuurindicatie. De terminal neemt snel de lichaamstemperatuur op en herkent of een bezoeker een gezichtsmasker draagt.

 

 

 

 

Handheld Thermische Camera

 Handheld Thermische Camera

 Deze premium handheld thermische sensor is speciaal ontworpen voor real-time meting van lichaamstemperatuur en is uitgerust met een thermische detector. De sensor is in staat om mensen met een verhoogd risico te ontdekken en te volgen in drukke openbare ruimtes.