Securitas security Las Vegas

Historie

Securitas is in 1934 opgericht in Zweden door Erik Philip-Sörensen. In de jaren 70 nemen zijn twee zoons het sterk gegroeide bedrijf over. De internationale tak gaat verder als het huidige Group 4 Securicor, terwijl de Zweedse activiteiten de naam Securitas behouden. 

Eind jaren 80 begint Securitas aan haar internationale expansie: eerst Noorwegen, Denemarken en Portugal, dan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Spanje en Amerika. Bekijk de uitgebreide geschiedenis op securitas.com.

Securitas Nederland

In 2000 neemt Securitas het bedrijf B&M Beveiliging & Alarmering B.V. over, waarmee Securitas Nederland een feit is. Een jaar later volgt de overname van VNV Beveiliging: de eerste particuliere beveiligingsorganisatie van Nederland die is opgericht in 1902. Zo krijgt Securitas er een eeuw beveiligingservaring bij.

De afgelopen jaren hebben er diverse overnames plaatsgevonden, waarmee Securitas Nederland voldoende kennis, ervaring en capaciteit in huis heeft op het gebied van manbeveiliging, technische oplossingen en het toepassen van beveiliging op afstand. Op die manier kan Securitas de best passende en meest effectieve en efficiënte integrale oplossing bieden, afgestemd op uw situatie, behoeften en ambities.