Securitas security guard Lyon

Onze visie op veiligheid

De samenleving om ons heen verandert voortdurend. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. In een economie die 24/7 doordraait, is informatie altijd en overal beschikbaar, gaan we flexibeler werken en krijgen bedrijfspanden een andere rol. Deze vooruitgang biedt niet alleen kansen, maar vormt ook een ander dreigingsbeeld.

Andere visie op beveiligen

Dit vraagt om een nieuwe manier van beveiligen, met een flexibele oplossing die mee verandert met uw situatie, waarbij mens, kennis en techniek elkaar op natuurlijke wijze versterken. Gevoed door informatie en gestuurd op pro-activiteit worden afwijkingen vroegtijdig gesignaleerd, zodat we daar adequaat op kunnen reageren. Op deze manier wordt beveiliging een stuk effectiever en efficiënter. 

Oplossingsgericht

Hierbij gaan beveiliging, safety en hospitality hand in hand. Binnen uw doelstellingen zoeken we naar synergie om tot een passende oplossing te komen. Dat begint met heel goed luisteren naar uw verhaal. Welke eigenschappen maken uw situatie uniek? Waar liggen de risico’s? Wat zijn uw ambities? Op die manier komen we samen tot de juiste veiligheidsbalans: flexibel, effectief en passend binnen uw budget.

Resultaat

Deze werkwijze hebben we inmiddels geïmplementeerd bij prachtige opdrachtgevers door heel Nederland. En met onze lokale vestigingen zijn we altijd dichtbij. De vraag is dan ook niet wat Securitas allemaal kan, maar wat u nodig heeft. Nu. En in de toekomst. 

 

Securitas. Eerst luisteren, dan beveiligen.