Sluitbegeleiding op afstand

Met de introductie van sluitbegeleiding op afstand kan uw tankstation nu ook zonder fysieke begeleiding ‘s avonds veilig afgesloten worden. In samenwerking met dochteronderneming Poseidon ontwikkelde Securitas een sluitingsprotocol waarin innovatieve software, cameratechnologie en de Securitas meldkamer centraal staan.

Met sluitbegeleiding op afstand behoort mobiele fysieke begeleiding van tankstationmedewerkers tot het verleden. Doordat in de meldkamer het sluiten van de tankstations op de voet wordt gevolgd, kan de sluitprocedure zelfs aan één persoon worden overgelaten. 

Hoe werkt sluitbegeleiding op afstand?

Dankzij de innovatieve software, cameratechnologie en grote capaciteit van de meldkamer kunnen honderden stations tegelijkertijd binnen een zeer kort tijdsbestek sluiten. Elke meldkamer operator volgt vier sluitingen tegelijk. Zodra een afwijking wordt gesignaleerd, focust het beeld zich op die situatie en worden de andere sluitingen overgenomen door een andere centralist. Doet zich een calamiteit voor dan worden beelden via Live View direct doorgeschakeld naar de hulpdiensten die vervolgens snel ter plekke kunnen zijn.

Sluitbegeleiding op afstand

Inmiddels werken tien stations naar volle tevredenheid volgens het nieuwe sluitingsprotocol. Nog eens vijftig stations verwachten de komende maanden over te stappen op begeleiding op afstand.

De voordelen op een rij

  • Er kan zeer efficiënt worden gewerkt
  • U  kunt kostenbesparingen realiseren die oplopen tot maar liefst vijftig procent
  • De samenwerking met hulpdiensten is zeer effectief
Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
 

* Verplicht veld