Skip to main content

Beveiligingsteam Securitas Zwolle breidt uit

Securitas heeft haar beveiligingsteam in Zwolle uitgebreid met technische beveiligingsspecialisten. Hiermee hebben we belangrijke stap gezet in de richting van sterkere technologische ondersteuning in de regio.

Met de toevoeging van technische specialisten aan het beveiligingsteam in Zwolle kunnen we nog beter inspelen op actuele (en lokale) beveiligingsvraagstukken. Dit is nodig omdat de vraag naar grensverleggende oplossingen, bestaande uit intelligente combinaties van hard- en software, hard is gegroeid.

 

Securitas is gespecialiseerd in elektronische beveiliging en heeft oplossingen voor alle segmenten. Wij geven professioneel advies en ontwerpen, installeren en onderhouden beveiligingsinstallaties. Door de juiste inzet van mens, kennis en techniek vinden we de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie.

 

Technologische oplossingen 

Ontdek wat Securitas nog meer voor u kan betekenen.

Meer weten over Technology?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.