Skip to main content

Veiligheid en gastvrijheid in de anderhalvemeter-economie

Een centralist in de alarmcentrale monitort meerdere camerabeelden

In een bizarre wereld, ontstaan na de uitbraak van het coronavirus is veiligheid niet meer vanzelfsprekend. Zowel mensen als bedrijven strijden voor hun bestaan. In deze periode kan het zijn dat uw vraagstukken veranderen. Op het gebied van bedrijfscontinuïteit, de gezondheid van uw medewerkers en op het gebied van veiligheid en gastvrijheid.

Securitas wil u in deze lastige periode graag bijstaan en heeft haar expertise ingezet om haar dienstverlening zo in te richten dat deze uw onderneming maximaal kan ondersteunen.

 

Onze beveiligingsoplossingen

Neem contact op

Heeft u vragen of wenst u met een van onze adviseurs te spreken over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op via sales@securitas.nl of 088 322 11 00

Neem contact op

 

Safety & hospitality-oplossingen

Neem contact op

Heeft u vragen of wenst u met een van onze adviseurs te spreken over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.