Skip to main content

TechAcademy

Werken aan beveiligingsprojecten van de toekomst?

Ontdek je mogelijkheden bij de TechAcademy!

Neem contact op

Meld je aan voor een traineeship

In de huidige, snel veranderende, wereld worden in razend tempo nieuwe technologieën ontwikkeld. Alles wat vandaag wordt gedaan op het gebied van techniek en ICT kan morgen alweer achterhaald zijn. Spreekt deze dynamische wereld jou aan? Dan kan een traineeship bij de TechAcademy van Securitas Technology een waardevolle opstap zijn voor een mooie carrière in de beveiligingstechnologie.

High-end technologie en hoogwaardige beveiligingsoplossingen

De TechAcademy biedt je een bijzonder traineeship waarin we je in drie maanden intensief kennis laten maken met de uitdagende wereld van beveiligingstechnologie. Vanaf dag een krijg je betaald en word je opgeleid tot specialist in de beveiligingstechniek. Dat betekent werken met high-end technologie en hoogwaardige beveiligingsoplossingen, zoals video-analytics en eigen software.

Enthousiast geworden?

Motivatie is bij Securitas Technology belangrijker dan vooropleiding. Als je écht wilt, Nederlands spreekt en schrijft en technisch inzicht hebt, ben je van harte welkom om te solliciteren. Je ontvangt een goed salaris, ook tijdens je opleiding. Solliciteer nu bij de TechAcademy bij Securitas Technology! Voor overige vacatures kijk je op werkenbijsecuritas.nl

Bekijk alle vacatures bij de TechAcademy

Meer weten over Technology?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.