Skip to main content

Trainingen

Welkom! dame geeft een presentatie

Trainingen passend bij uw doelstellingen

Met kwalitatief opgeleid personeel verhoogt de productiviteit en efficiëntie. Door de stijging aan kennis neemt het aantal fouten af. Securitas adviseert en organiseert trainingen voor eigen personeel, maar ook voor bedrijven. Met als resultaat dat kennis, motivatie en inzetbaarheid van uw medewerkers optimaal is.

Ontwikkeling Securitasmedewerkers

Securitas beschikt over een eigen trainingslocatie in Breukelen. Eigen personeel en zij-instromers worden hier getraind. Zo kunnen trainingen beveiliger 2 en 3 worden gegeven. Ook kunnen aanvullende traingen worden gegeven die helpen bij het beter presteren van onze beveiligers bij klanten. 

 

Trainingen Securitas

Naast het trainen van eigen personeel biedt Securitas diverse trainingen aan. Met trainingen van Securitas zorgt u voor:

 

  • Versterking van kennis & vaardigheden voor huidige en/ of toekomstige functie
  • Aantrekken en behouden van medewerkers
  • Vergroting interne mobiliteit
  • Bijdrage aan duurzaamheid/ vitaliteit

 

 

Met een modulair opgebouwd aanbod realiseren Securitas en Welkom! de passende trainingen en bezoekbeleving voor grote en kleine ondernemingen. Op maat, binnen uw budget en conform uw doelen.

 

Bekijk alle trainingen

 

Meer weten over onze trainingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.