Skip to main content

Regel het zelf met de Securitas Alarm App

Beheer zelf 24/7 de gegevens van uw Securitas-alarmaansluiting met Securitas Alarm. Dit is een gratis applicatie waarmee u als klant uw gegevens in één oogopslag inzichtelijk heeft en zelf eenvoudig kunt aanpassen.

Neem contact op

De voordelen van Securitas Alarm App:

  • Altijd direct toegang tot eigen gegevens.
  • Snel makkelijk online zaken regelen, zoals het (tijdelijk) aanpassen van beschikbaarheid. contactpersonen, belvolgorde bij alarm, tijdmutaties bij overwerk.*
  • Inzicht in de status van het alarmsysteem: in- of uitgeschakeld.
  • Openstaande alarmen zelf afmelden.
  • Inzage in alarmsysteemlog, tot wel 10 dagen terug.
  • Uw systeem in en uit test zetten.
  • Pushberichten voor lage prioriteitsmeldingen.

De applicatie wordt regelmatig doorontwikkeld en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten.

 

Hoe werkt het?

De app is gratis beschikbaar voor alle eindgebruikers van onze alarmcentrale die in het bezit zijn van een ID-code, een bijbehorende pincode en een iOS- of Android-besturingssysteem.

Om de app te kunnen gebruiken dient u voor het downloaden eerst de door Securitas verstrekte pincode te wijzigen naar een zelf gekozen pincode. U kunt hiervoor contact opnemen met 040 - 289 41 41 (optie 4).

*Aanpassingen van roostertijden via Securitas Alarm worden alleen doorgezet naar de alarmcentrale. Wilt u de surveillances hierop aanpassen, dan dient u de surveillancedienst zelf op de reguliere manier te informeren.

Download de app rechtstreeks via onderstaande buttons:

 

Klik hier voor meestgestelde vragen (FAQ)

Meer weten over Securitas Alarm App?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.