Skip to main content

Kennismaking Commerciële Binnendienst SOC

Als Commerciële Binnendienst van het Securitas Operations Center (SOC) ondersteunen wij onze accountmanagers van de buitendienst en voorzien wij u en onze eindklanten van informatie en documentatie op maat. Ook staan wij voor u klaar als uw accountmanager niet bereikbaar is.

Ed Engels

Mijn naam is Ed Engels, woonachtig in Geldrop, ik ben getrouwd en heb een dochter van 28 jaar. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam op het Securitas Operations Center (SOC) Eerst als medewerker Customer Care en in 2019 als medewerker Commerciële Binnendienst. Hiervoor ben ik 34 jaar in dienst geweest bij KPN in allerlei functies gerelateerd aan klantcontact. Hierin heb ik gemerkt hoe belangrijk klanten het vinden om bereikbaar te zijn en hen te helpen in alle voorkomende klantvragen. Ik zie er daarom naar uit u te spreken en met u het optimale klantgesprek te voeren.

Ed-Engels.png

 

Emma Kuijpers

Mijn naam is Emma Kuijpers, woonachtig in Helmond. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Sinds 2016 ben ik werkzaam op het Securitas Operations Center (SOC). Ik ben begonnen bij de afdeling Customer Care. Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij de Commerciële Binnendienst. Klanten en collega’s sta ik met plezier te woord. In de loop der jaren heb ik mezelf goed weten te ontwikkelen en vind ik het belangrijk om klanten zo goed mogelijk in een keer te kunnen helpen. Ik doe dan ook mijn uiterste best om de klant, zowel telefonisch als per e-mail, naar tevredenheid te bedienen.

image4dld.png

 

Chantal Berends

Samen met mijn man en kinderen woon ik in Nuenen. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met onze camper en kun je mij regelmatig bij een concert of festival tegenkomen. Sinds februari van dit jaar ben ik werkzaam als medewerker commerciële binnendienst en relatiebeheer bij het Securitas Operations Center (SOC) in Geldrop. Met mijn kennis en ervaring vanuit voorgaande functies in de financiële en commerciële sector focus ik mij met name op een excellente dienstverlening door het ontzorgen van de klant, het leveren van kwaliteit en zo effectief mogelijk te werken.

imagex7dmq.png

 

Mika Walravens

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Mika Walravens. Ik ben 24 jaar oud. In mijn vrije tijd voetbal ik graag. Het afgelopen halfjaar heb ik stage gelopen op de commerciële binnendienst bij het Securitas Operations Center (SOC). Inmiddels heb ik mijn opleiding Junior Accountmanager succesvol mogen afronden en ben ik officieel werkzaam op de Operationele Administratie en Commerciële Binnendienst. Ik kijk er erg naar uit om klantgesprekken te voeren en u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

imageitpm.png

 

U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 op telefoonnummer 040-2894151 of stuur een e-mail naar installateur@securitas.nl.

Bekijk ook ons andere nieuws

Kiezer te laat melding voortaan via SMS

Per 25 augustus 2022 zullen we bij een kiezer te laat melding, de klant direct op de hoogte stellen middels een SMS. Een kiezer te laat melding is als een alarmsysteem geen 24 uur testmelding heeft verstuurd.

Lees verder

Even voorstellen: Accountmanager SOC Daan de Louw

Per 1 oktober 2021 is Daan de Louw gestart weer in dienst van Securitas als accountmanager SOC. Terug van 6 jaar weggeweest.

Daan stelt zich graag aan u voor
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.