Skip to main content

Even voorstellen: Accountmanager SOC Daan de Louw

 

Mijn naam is Daan de Louw, sinds 1 oktober 2021 weer in dienst van Securitas als accountmanager SOC. Terug van 6 jaar weggeweest. In de tussentijd heb ik geholpen met het opzetten van een ander PAC. Nu ben ik weer terug op het oude nest in een prettige en vertrouwde omgeving.

In mijn huidige functie ben ik de contactpersoon voor alle installatiepartners in Zuid-Nederland. Ik streef ernaar een duurzame en prettige samenwerking aan te gaan. Ik wil de partner laten weten dat we klaar staan voor hem en voor zijn klanten. In mijn eerste periode bij Securitas heb ik met veel partijen samengewerkt en stond het continu in verbinding staan met elkaar voorop bij mij. Dit kan op verschillende manieren. Allereerst sta ik altijd klaar om te helpen, te adviseren en uitdagingen aan te gaan. Daarnaast wil ik ook graag de partners wegwijs maken binnen Securitas, dat ze weten waar en hoe ze geholpen kunnen worden en te laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen Securitas. Aangezien we op bijna alle facetten binnen de beveiligingsmarkt actief zijn kunnen we ook overal oplossingen aanbieden.

Graag kom ik eens bij je langs om me voor te stellen, en als ik dat al heb gedaan, dan kom ik graag nog eens langs voor een bak koffie om te bespreken wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

Eerlijkheid, samen sparren en mijn afspraken nakomen zijn voor mij essentieel om een prettige samenwerking aan te gaan.

 

Graag tot snel!

Daan de Louw

image3plr.png

Bekijk ook ons andere nieuws

Kennismaking Commerciële Binnendienst Securitas Operations Center

Als Commerciële Binnendienst van het Securitas Operations Center (SOC) ondersteunen wij onze accountmanagers van de buitendienst en voorzien wij u en onze eindklanten van informatie en documentatie op maat. Ook staan wij voor u klaar als uw accountmanager niet bereikbaar is.

Ed Engels, Emma Kuijpers, Chantal Berends en Mika Walravens stellen zich voor

Kiezer te laat melding voortaan via SMS

Per 25 augustus 2022 zullen we bij een kiezer te laat melding, de klant direct op de hoogte stellen middels een SMS. Een kiezer te laat melding is als een alarmsysteem geen 24 uur testmelding heeft verstuurd.

Lees verder
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.