Skip to main content

Kiezer te laat melding voortaan via SMS

Per 25 augustus 2022 zullen we bij een kiezer te laat melding, de klant direct op de hoogte stellen middels een SMS. Een kiezer te laat melding is als een alarmsysteem geen 24 uur testmelding heeft verstuurd.

Wat verandert er?

We zullen klanten per SMS informeren over een kiezer te laat melding. Deze meldingen komen in hoge aantallen voor en kosten veel tijd bij een handmatige actie van de centralist, hetgeen ten koste gaat van type meldingen waarbij de actie een hogere prioriteit heeft. Het is echter wel belangrijk dat onze klanten op de hoogte worden gesteld van dergelijke meldingen.

Bij een kiezer te laat melding, is het belangrijk dat de klant meteen op de hoogte wordt gesteld. Ook dit kunnen we bereiken middels het onmiddellijk sturen van een SMS. Bij dit type melding, is het belangrijk dat de verbinding tussen het alarmsysteem en de alarmcentrale wordt gecontroleerd. Vandaar dat we hier tot driemaal toe een SMS zullen sturen en vervolgens een brief om onze klanten te informeren.

Deze maatregelen gelden niet voor klant waarbij separate afwijkende afspraken zijn gemaakt met een installateur of contracthouder. Deze blijven tot nadere order van kracht.

 

Waarom klanten per SMS informeren

  • Het informeren via SMS sneller en minder foutgevoelig 

  • Het geeft ons de ruimte t.b.v. andere aspecten van onze dienstverlening aan onze klanten.  

 

 

Bekijk ook ons andere nieuws

Kennismaking Commerciële Binnendienst Securitas Operations Center

Als Commerciële Binnendienst van het Securitas Operations Center (SOC) ondersteunen wij onze accountmanagers van de buitendienst en voorzien wij u en onze eindklanten van informatie en documentatie op maat. Ook staan wij voor u klaar als uw accountmanager niet bereikbaar is.

Ed Engels, Emma Kuijpers, Chantal Berends en Mika Walravens stellen zich voor

Even voorstellen: Accountmanager SOC Daan de Louw

Per 1 oktober 2021 is Daan de Louw gestart weer in dienst van Securitas als accountmanager SOC. Terug van 6 jaar weggeweest.

Daan stelt zich graag aan u voor
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.