Skip to main content

Automatisch afmeldrapport voor installateurs vervalt

Op korte termijn gaat Securitas Operations Center (SOC) werken met een vernieuwde MAS-applicatie: MAS EX. Vanuit de huidige MAS ontvangen veel van onze installateurs een automatisch pdf-rapport, zodra één van de sites die is gekoppeld aan hun account wordt afgesloten.

Het huidige rapport zal niet worden gemigreerd naar MAS EX. Dat betekent dat u vanaf 31 mei aanstaande de afmeldrapporten binnenkort niet meer automatisch ontvangt.

U kunt vanaf maandag 16 Mei aangeven of u dit rapport wenst te blijven ontvangen, dan kunnen wij dit opnieuw voor u instellen in MAS EX. Wij verzoeken u om het onderstaande contactformulier in te vullen.

Wij vertrouwen erop u voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u echter nog vragen en/of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Customer Care op 088-3221100 of via customercare@securitas.nl.

Aanmeldformulier verzoek herinvoering afmeldrapport

Bekijk ook ons andere nieuws

Einde ondersteuning van DualCom Calibre

CSL beëindigt per 1 maart 2023 de ondersteuning en dienstverlening voor de DualCom Calibre. Indien er na deze datum nog DualCom Calibre units operationeel zijn, zullen deze niet meer functioneren. Hierdoor stopt ook de doormelding naar het Securitas Operations Center.

Lees verder

Even voorstellen; onze nieuwe Manager Operations

Per 1 januari 2022 is Twan Enderink gestart als Manager Operations bij het SOC. Enderink stelt zich graag aan jullie voor!

Lees verder
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.