Skip to main content

Even voorstellen; onze nieuwe Manager Operations

 

Mijn naam is Twan Enderink, sinds 1 maart jongstleden Manager Operations van het Securitas Operations Center (SOC) in Geldrop. Een prachtige, dynamische werkomgeving waar ik me helemaal thuis voel.


De voorliefde voor operationele dynamiek heeft onder meer te maken met mijn ervaring bij de politie, waar ik hiervoor gewerkt heb. In ruim 12 jaar heb ik zowel op straat ‘in het blauw’, als bij opsporing en intelligence gewerkt. Toch was ik op zoek naar werk binnen de beveiliging, maar dan in de private sector. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik bij deze rol binnen Securitas mijn ervaring en kennis optimaal kan inzetten om de beste dienstverlening aan jullie en onze andere opdrachtgevers te bieden. Momenteel is er zoveel te doen rondom continue (technische) ontwikkelingen, een krappe arbeidsmarkt en een steeds veranderende nationale en internationale context. Samen met mijn collega’s spelen wij hier dagdagelijks op in, om onze opdrachtgevers en partners optimaal te blijven servicen en te beveiligen. Deze dynamiek zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar het werk ga.

Vanuit mijn functie maak ik de vertaalslag om ervoor te zorgen dat we niet alleen aan blijven sluiten bij de behoeftes van onze klanten, maar inspelen op de veranderingen in de markt en voorop blijven lopen met onze (technische) mogelijkheden. Securitas is een wereldwijde speler die ook op het gebied van data en techniek voorop loopt.

Wat mij betreft is de prettige samenwerking met onze opdrachtgevers, leveranciers, installateurs en eindgebruikers essentieel.  

Ik kijk er dan ook naar uit om elkaar binnenkort ergens te ontmoeten of dat wij via een afspraak nader kennis kunnen maken. Ik sta altijd open voor een kop koffie en een goed gesprek!

Met vriendelijke groet,

Twan Enderink

imagef021m.png

Bekijk ook ons andere nieuws

Automatisch afmeldrapport voor installateurs vervalt

Op korte termijn gaat Securitas Operations Center (SOC) werken met een vernieuwde MAS-applicatie: MAS EX. Vanuit de huidige MAS ontvangen veel van onze installateurs een automatisch pdf-rapport, zodra één van de sites die is gekoppeld aan hun account wordt afgesloten.

Lees verder

Einde ondersteuning van DualCom Calibre

CSL beëindigt per 1 maart 2023 de ondersteuning en dienstverlening voor de DualCom Calibre. Indien er na deze datum nog DualCom Calibre units operationeel zijn, zullen deze niet meer functioneren. Hierdoor stopt ook de doormelding naar het Securitas Operations Center.

Lees verder
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.