Skip to main content

Securitas Alarm App

Securitas Alarm: alle gegevens van de Securitas alarmcentrale inzichtelijk voor uw klant.

Neem contact op

24/7 toegang

Het zelf kunnen beheren en regelen van gegevens van de Securitas alarmaansluiting, 24/7. Dat kan met Securitas Alarm: een gratis applicatie waar uw klant direct toegang heeft tot zijn gegevens. Voor de klant alle gegevens in één oogopslag inzichtelijk, voor u een extra reden om uw klant te overtuigen van een alarmaansluiting bij Securitas. Securitas Alarm biedt de mogelijkheid om altijd en overal de gegevens van de aansluiting bij de Securitas alarmcentrale in te zien en zelf te beheren. De app is te gebruiken voor alle eindgebruikers van de Securitas alarmcentrale die in het bezit zijn van een ID-code en bijbehorende pincode.

Handleiding

Om de app te kunnen gebruiken dient de gebruiker eerst de standaard door Securitas verstrekte pincode te wijzigen naar een eigen gekozen pincode. Hiervoor kan de klant contact opnemen met 040 289 41 41 (optie 4).

Download hier de handleiding van de Securitas Alarm App

Voordelen voor uw klant:

 • Altijd direct toegang tot eigen gegevens
 • Snel makkelijk online zaken regelen, zoals het (tijdelijk) aanpassen van:
  • Beschikbaarheid van contactpersonen
  • Belvolgorde bij alarm
  • Tijdelijke tijdmutaties m.b.t. overwerk *
  • Inzicht in de status van het alarmsysteem: in- of uitgeschakeld
  • Openstaande alarmen zelf afmelden
  • Inzage in log van het alarmsysteem, tot wel 10 dagen terug
  • In en uit test zetten van het alarmsysteem

* Aanpassingen van roostertijden via Securitas Alarm geldt alleen voor de alarmcentrale en niet voor de surveillancedienst. Als dit van toepassing is, dient de klant de surveillancedienst zelf (op de reguliere manier) te informeren.

Meer informatie

De applicatie wordt regelmatig doorontwikkeld en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Benieuwd naar de app? Download hem dan zelf en bekijk in de demo-modus alle mogelijkheden die de app biedt. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Securitas via 088 – 322 11 00.

Meer informatie voor uw klant

Printscreens:

imagej38yi.png  imagei751e.png

 

De Securitas Alarm App is te herkennen aan dit icoon:

Omslagafbeelding

Securitas Alarm is beschikbaar voor iOS en Android.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.