Skip to main content

Informatie over de uitfasering van ISDN 30

Uw dienstverlening blijft ongewijzigd!

Update: 10 november 2021

Wij zijn verheugd u te kunnen berichten dat wij samen met de telecomprovider een technische oplossing gerealiseerd hebben om onze huidige dienstverlening te kunnen continueren! 

De dienstverlening blijft voor u ongewijzigd en zoals u van ons gewend bent. 

Wij attenderen u erop dat onze oplossing is gebaseerd op het ‘vertalen’ van een oude manier van alarm-doormelden naar de huidige standaard. Daarmee zijn de alarmsystemen van uw klanten nog steeds gebaseerd op oude technieken.  

Als partner denkt Securitas graag mee over een toekomstbestendige oplossing voor uw klant. Heeft u vragen of wenst u met een van onze adviseurs te spreken over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier. 

Update: 6 september 2021

Zoals Securitas en telecomproviders meerdere malen hebben gecommuniceerd, starten telecomproviders met het uitfaseren van het volledige ISDN 30 netwerk. Dit zou betekenen dat meldingen van analoge alarmsystemen vanaf 1 oktober 2021 mogelijk niet meer ontvangen konden worden door alarmcentrales.

Securitas heeft samen met de betrokken telecomprovider uitstel weten te realiseren, zodat u ook na 1 oktober onze dienstverlening kan blijven leveren aan uw klanten zoals u dat van ons gewend bent.

Daarnaast werken we nog steeds hard aan een technische oplossing om onze huidige dienstverlening langer te kunnen continueren. De eerste testresultaten met een mogelijke oplossing hebben de nodige informatie opgeleverd en we verwachten dan ook binnenkort te kunnen bevestigen dat u ervan verzekerd blijft dat we alarmmeldingen van uw klanten succesvol blijven ontvangen en opvolgen.

Meer weten over de uitfasering van ISDN 30?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 040-2894149

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.