Skip to main content

Informatie over de uitfasering van ISDN 30

Uitfasering van ISDN30

Update uitfasering ISDN30, uitstel tot 31 december 2021

Zoals Securitas en telecomproviders meerdere malen hebben gecommuniceerd, starten telecomproviders met het uitfaseren van het volledige ISDN30 netwerk. Dit zou betekenen dat meldingen van analoge alarmsystemen vanaf 1 oktober 2021 mogelijk niet meer ontvangen konden worden door alarmcentrales.

Goed nieuws voor u: als partner van Securitas kunnen de alarmsystemen van uw klanten ook na 1 oktober blijven doormelden naar onze alarmcentrale. Samen met de betrokken telecomprovider hebben wij uitstel weten te realiseren tot 31 december 2021. Daarnaast werken we nog steeds hard aan een technische oplossing om onze huidige dienstverlening te continueren.

We verwachten dan ook binnenkort te kunnen bevestigen, dat u ervan verzekerd blijft, dat we uw klanten hun alarmmeldingen succesvol blijven ontvangen en opvolgen. Ook na 31 december 2021.

 

Op deze pagina plaatsen wij de laatste updates rondom deze ontwikkelingen.

Meer weten over de uitfasering van ISDN 30?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 040-2894149

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.