Bedrijventerrein Nijmegen Zuid (BNZ)

Wij bevinden ons, na de uitbraak van het coronavirus, in een bizarre tijd. We hebben gemerkt dat veiligheid niet meer vanzelfsprekend is. Toch is veiligheid essentieel en hebben wij er dagelijkse zowel prive als zakelijk mee te maken. BNZ bevordert, naast de onderlinge contacten tussen bedrijven, ook uw veiligheid op het bedrijventerrein. Securitas is medelid van BNZ en verzorgt de algemene beveiliging van het bedrijventerrein. Als prefered partner kan Securitas een belangrijk rol spelen. Securitas staat voor veiligheid met een proactieve, integrale en gastvrije benadering.

Wat betekent dit voor u:

Mobiele surveillance

Als marktleider op gebied van mobiele surveillance in Nederland en met een vestiging op bedrijventerrein Kerkenbos te Nijmegen kan Securitas u ontzorgen met diverse diensten zoals:

  • alarmopvolging en-verificatie;
  • opening- en brand-/sluitrondes op alle mogelijke locaties en tijdstippen;
  • interne- en externe controlerondes.

Naast de standaard diensten kunnen de surveillanten gecombineerde diensten uitvoeren op tijden dat dit uw primaire proces niet verstoort. Denk hierbij aan maandelijkse BMI-controles (brandmeldinstallatie) en controles van uw veiligheidsmiddelen (brandblussers, haspels, noodverlichting). Goed gedocumenteerd, zodat er altijd aan alle wettelijke eisen wordt voldaan.

1,5 meter dienstverlening

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft Securitas zich toegelegd op de ontwikkeling van activiteiten die u hierbij kunnen ondersteunen. Een serie innovatieve oplossingen om op een betrouwbare en efficiënte manier risico’s te detecteren en te zorgen voor een veilige werkomgeving. Bijvoorbeeld door de menselijke temperatuur op de huidoppervlakte real-time te meten of bezoekersaantallen te monitoren.

Securitas staat in deze lastige periode graag aan uw zijde. Zij heeft haar expertise en haar dienstverlening zo ingericht dat uw onderneming maximaal ondersteund kan worden in de anderhalvemetereconomie.

Voordelige prijzen door collectiviteit

Door als bedrijventerrein diensten af te nemen, zijn  er collectieve afspraken met BNZ gemaakt. Hierdoor kunnen er kosten gedeeld worden en kan de dienstverlening (kosten) effectief aangeboden worden. 

Ook interessant om te lezen:

Vragen? Wij zijn te bereiken op 020 658 47 15 of via onderstaand formulier
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?