Skip to main content

COVID-19 Beveiliging

Veiligheid in crisistijd is van groot belang en in deze periode niet meer vanzelfsprekend. Securitas wil u in deze pandemie graag bijstaan en heeft haar expertise ingezet om haar dienstverlening zo in te richten dat deze uw onderneming maximaal kan ondersteunen.

Conflicten over afstand houden, het dragen van een mondkapje of het niet opvolgen van de coronarichtlijnen op een specifieke locatie. We ergeren ons meer aan elkaar en het escaleert vaker in coronatijd.

Bepaalde segmenten en de daarbij behorende specifieke locaties zoals ziekenhuizen en supermarkten zijn gevoeliger voor dit soort conflicten. Met bijvoorbeeld de steeds nijpendere situaties in de ziekhuizen waar emoties hoog op kunnen lopen komt de veiligheid steeds vaker in het gedrang. Het doel van Securitas is onze klanten en onze samenleving zo goed mogelijk te ondersteunen bij het creëren en borgen van veiligheid en gastvrijheid. De huidige situatie heeft aan dat doel niets veranderd.

Securitas zal er voor zorgen dat ze ook in deze lastige tijden altijd haar dienstverlening bij haar klanten kan voortzetten. In deze periode kan het zijn dat uw vraagstukken veranderen. Wij denken graag met u mee. Op het gebied van bedrijfscontinuïteit, de gezondheid van uw medewerkers en op het gebied van veiligheid en gastvrijheid. 

 

Dienstverlening COVID-19

Iedere branche heeft een eigen veiligheidsprofiel met daarbij horende specifieke veiligheidsbehoeften. Securitas-beveiligers zijn opgeleid en getraind voor specifieke branches. Dat betekent bijvoorbeeld dat een beveiliger in een ziekenhuis sterke sociale vaardigheden beheerst en goed kan omgaan met de hoog oplopende emoties. Daarnaast blijven onze beveiligers uiteraard op de hoogte van relevante ontwikkelingen in hun vakgebied. Proactief en informatie gestuurd signaleren zij afwijkende situaties of gedrag in een vroeg stadium. Op deze manier voorkomen ze dat een incident daadwerkelijk plaatsvindt.

 

Beveiligingsoplossingen COVID-19

Naast de dienstverlening op maat biedt Securitas ook verschillende oplossingen op maat die in deze crisistijden kunnen worden ingezet om de veiligheid te waarborgen. Hieronder de diverse oplossingen op een rij. Onderaan kunt u het overzicht bekijken met meer specifieke informatie over de oplossingen.

  • Extra beveiliging met mobiele surveillance
  • Beveilig tijdelijke maatregelen met een mobiele camera unit
  • Versterk sociale controle op strategische plekken met onze Security Box
  • Teleservice als alternatief voor uw receptie
  • Real-time inzicht in bezoekers
  • Beveilig uw locatie(s) op afstand
  • Minimaliseer contact tussen verschillende logistiek medewerkers
  • Verhoog veiligheid met thermische camera’s
  • Beveiliging die meeverandert met uw organisatie

 

Beveiligingsoplossingen COVID-19

Meer informatie over onze oplossingen op maat

Bekijk het overzicht

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wenst u met een van onze adviseurs te spreken over onze oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.