Skip to main content

Hoger onderwijs

Scholen en universiteiten kenmerken zich door een open omgeving waarin veel beweging is en waarbij leren en ontwikkelen het belangrijkste doel is. Een omgeving die veilig moet zijn voor zowel studenten, docenten als medewerkers, maar die ook door de aanwezigheid van zoveel verschillende soorten mensen bijna alle maatschappelijke kenmerken heeft.

Neem contact op
Technician

Preventief beveiligen

Onderwijsinstellingen krijgen regelmatig te maken met incidenten, zoals actievoering, inbraak, brand en diefstal. Maar ook radicalisering komt steeds vaker voor. Dit vraagt om preventieve veiligheidsoplossingen, waarbij afwijkend gedrag of afwijkende situaties in een vroegtijdig stadium worden gesignaleerd en incidenten worden voorkomen. Tegelijkertijd is het belangrijk de gastvrijheid niet uit het oog te verliezen. Binnen uw doelstellingen zoeken we de best passende oplossing, waarbij preventieve beveiliging,

Beveiliging op 'universitair' niveau

In het onderwijs staat beveiliging voor meer dan risicobeheersing. Onze beveiliger schakelt continu tussen gastheerschap en ordebewaking. Een pittige klus in een omgeving met mondige studenten.

Lees het klantverhaal

Securitas combineert veiligheidsoplossingen bij Hogeschool Inholland

Duurzaam, gezond en creatief. Voor Hogeschool Inholland zijn het key thema’s. Als het gaat om onderwijs, onderzoek én als het gaat om beveiliging. Sinds 2013 gaat de onderwijsinstelling de beveiligingsuitdaging aan met Securitas.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.