Skip to main content

Informatie over de uitfasering van ISDN 30

Uitfasering van ISDN30

De dienstverlening blijft ongewijzigd!

Update: 10 november 2021

Zoals u wellicht al op onze website heeft gelezen, had Securitas samen met de betrokken telecomprovider al uitstel weten te realiseren tot 31 december 2021.

Als klant van Securitas hoeft u ook na 31 december 2021 voorlopig geen actie te ondernemen! Wij zijn verheugd u te kunnen berichten dat wij samen met onze telecompartner een technische oplossing gerealiseerd hebben om onze huidige dienstverlening te kunnen continueren!

De dienstverlening loopt gewoon door zoals u van ons gewend bent. 

Wij attenderen u erop dat onze oplossing is gebaseerd op het ‘vertalen’ van een oude manier van alarm-doormelden naar de huidige standaard. Daarmee is uw alarmsysteem nog steeds gebaseerd op oude technieken.  

Heeft u vragen of wenst u met een van onze adviseurs te spreken over onze toekomstbestendige oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier.

Update: 6 september 2021

Zoals Securitas en telecomproviders meerdere malen hebben gecommuniceerd, starten telecomproviders met het uitfaseren van het volledige ISDN 30 netwerk. Dit zou betekenen dat meldingen van analoge alarmsystemen vanaf 1 oktober 2021 mogelijk niet meer ontvangen konden worden door alarmcentrales.

Goed nieuws voor u, als klant van Securitas. Wij hebben samen met de betrokken telecomprovider uitstel weten te realiseren, zodat we ook na 1 oktober onze dienstverlening kunnen blijven leveren zoals u dat van ons gewend bent. 

Deze oplossing kunnen wij in ieder geval bieden tot ultimo jaar. Daarnaast werken we nog steeds hard aan een technische oplossing om onze huidige dienstverlening continu te kunnen blijven leveren. De eerste testresultaten met een mogelijke oplossing zijn positief. We verwachten dan ook binnenkort te kunnen bevestigen dat u ervan verzekerd blijft dat we u alarmmeldingen succesvol blijven ontvangen en opvolgen, ook na 31 december 2021.

 

Meer weten over de uitfasering van ISDN 30?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.