Securitas IP Converter voor zakelijke KPN klanten

Het netwerklandschap verandert in een snel tempo van analoog naar digitaal. KPN heeft inmiddels aangekondigd dat haar dienst Wholesale PSTN/ISDN voor het analoge telefonienetwerk tot minimaal 1 januari 2018 wordt aangeboden. Het kan zijn dat uw alarmering van uw alarmsysteem dan niet meer via de huidige analoge telefoonverbinding kan plaatsvinden.  

Eenvoudig overstappen

Securitas biedt u als zakelijke klant van KPN de mogelijkheid om eenvoudig en voordelig van uw analoge alarmverbinding naar Alarm over IP (AoIP) over te stappen. Met de Alarm over IP wordt de Securitas IP converter bij u geplaatst.

Met de overstap naar de Securitas IP converter bespaart u jaarlijks 250,- euro incl. BTW! Uw inbraaksysteem wordt dan gekoppeld aan het modem van uw internetverbinding.

Met de Securitas IP converter vindt er een tweevoudige verbinding plaats. U ontvangt namelijk ook een GPRS back-up verbinding. Dit betekent dat een alarmdoormelding gegarandeerd is bij eventuele uitval van uw internetverbinding.  Met de Securitas IP converter heeft u 3 jaar garantie. Mocht de  IP converter wel defect zijn, dan wordt deze geheel gratis voor u vervangen.   

Securitas biedt u de Fullservicemodel aan waarop u kunt overstappen:

  • Fullservicemodel: 
    3 jarig contract (kosten converter en netwerkkosten in maandbedrag verdisconteert)
    DP 1  € 14,25 p/m 
    DP 2  € 16,35 p/m

De doormelding DP1 of DP2 is een instelling dat aangeeft hoe snel er op een uitval wordt gecontroleerd. Afhankelijk van uw situatie en in welke risicoklasse u valt, kan de installateur u adviseren welke verbinding u nodig heeft. 

Om over te stappen op een Securitas IP converter kunt u contact opnemen met uw installateur. 

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
*
*

* Verplicht veld