Securitas Interactive

Securitas Interactive is een interactief platform, waarmee het nu nóg eenvoudiger is om voor u als installateur gegevens van uw klanten in te zien en te beheren. Het is daardoor mogelijk om proactief in te spelen op de behoeften van de klant.

Uniek en interactief platform

Voor uw klant biedt het een volledig geïntegreerde oplossing die beveiliging van woning of kantoor en automatisering (domotica) combineert. Door de mobiele applicatie hebben zij altijd inzicht in de situatie van hun object. Het platform is verbonden met de Securitas alarmcentrale en bij een incident zijn onze surveillanten snel ter plaatse.

 • Door de interactieve app is de oplossing makkelijk in gebruik en past zich aan naar de behoeften van elke gebruiker
 • Het platform is ontwikkeld voor de residentiele en SME markt
 • Het platform kan vormgegeven worden in de eigen look and feel, waardoor uw uitstraling (logo en kleurstelling) terugkomt in de app en website
 • ‘Powered by’ Alarm.com (exclusieve partner Securitas): Alarm.com is wereldwijde leider op het gebied van interactieve dienstverlening en internationale marktleider op het gebied van huisbeveiliging en -automatisering. Dit platform heeft wereldwijd 3 miljoen aansluitingen
 • Securitas Interactive is beschikbaar voor € 199,- per jaar ex. BTW inkoopprijs voor platform en dienstverlening. (Verkoopadviesprijs € 279,50 per jaar, ex. BTW). 

Geïnteresseerd? 
Neem contact op met uw Accountmanager of bel 088 322 11 00

 

  Klik hier voor de demo

  Gebruikersnaam : InteractiveDemo
  Wachtwoord : Securitas123

 

Aanvullende informatie 

 

 

 

 

Securitas Interactive betekent voor u: 

 • Klanten eenvoudig aansluiten op de Securitas alarmcentrale
 • Meer binding met de klant, waardoor opzeggingen afnemen en maandelijkse opbrengsten stijgen
 • Minder kosten in het beheer en (preventief) onderhoud via remote toegang tot de systemen
 • Integratie met huidige DSC & UTC hardware
 • Bestaande klanten overzetten naar het platform (connectiviteit via de extra communicator)
 • De hardware en het platform zijn automatisch gekoppeld aan de Securitas alarmcentrale


Betrokken klanten
Door de verschillende interactieve diensten binnen handbereik zijn uw klanten zeer betrokken. Betrokken klanten leiden tot minder opzeggingen en een hogere opbrengst per maand. Door eenvoudige upsell mogelijkheden wordt uw omzet potentieel ook groter.

Bewezen platform
Securitas Interactive maakt gebruik van alarm.com, de wereldwijde leider op het gebied van interactieve dienstverlening en internationale marktleider op het gebied van huisbeveiliging en automatisering. Dit platform heeft wereldwijd al meer dan 3 miljoen aansluitingen.

Geavanceerde technologie
We maken gebruik van geavanceerde technologische producten en diensten. Zo zorgen de geo diensten ervoor dat de gebruiker op basis van zijn/haar locatie het systeem in kan stellen om slim in te spelen op elk mogelijke situatie. Door middel van push notificaties is de gebruiker direct op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarnaast is het systeem uit te breiden met verschillende slimme video camera's, zoals de Skybell WiFi deurbel.

Ondersteuning
Om u zo goed mogelijk te helpen, hebben we al verschillende folders en brochures ontwikkeld die tot uw beschikking staan. Verder hebben we een eenvoudige iPad tool ontwikkeld waarmee u de oplossing gemakkelijk aan potentiele klanten kunt laten zien. Daarnaast kunnen wij u training en support geven op het gebied van sales, technische ondersteuning en natuurlijk het platform zelf.

Inzicht in uw klantenbestand
Inzicht krijgen in uw klantenbestand speelt een grote rol in het succes van uw bedrijf. Het analyseren van deze gegevens kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Securitas Interactive biedt makkelijk leesbare klantrapportages die u precies aangeven hoe uw klantenbestand er uit ziet. Dit rapport ontvangt u maandelijks per email van ons. Daarnaast kunt u ook dagelijkse of wekelijkse klantrapportages aanvragen en kunt u natuurlijk altijd via het platform gegevens van uw klanten inzien.

Beheer op afstand
Verminder reiskosten door gebruik te maken van ons platform en bijbehorende mobiele applicatie, waarmee u op afstand de aangesloten systemen kunt beheren. U kunt via de mobiele applicatie bijvoorbeeld het paneel programmeren, updaten, sensoren toevoegen en aanpassen en problemen vinden en oplossen. Hiervoor heeft u geen laptop met internetverbinding meer nodig!

Onze samenwerking, uw business
Onze samenwerking stelt u in staat om met een lage investering toch een geavanceerd product en platform aan uw klanten te bieden. U bent en blijft volledig in controle over uw bedrijf. U heeft het contract met de klant en u bent vrij om uw eigen propositie(s) rondom deze dienstverlening te ontwikkelen.

^ Terug naar top

 

Securitas Interactive betekent voor uw klant:

Securitas Interactive is een platform met daarop aangesloten innovatieve Smart Home oplossingen die zorgen voor betere beveiliging, gemak en controle voor residentiele en (klein) zakelijke klanten. Deze oplossingen geeft u als installateur de kans op groei en waardevolle nieuwe klanten. Met een groot aanbod van additionele (slimme) componenten en gebruiksvriendelijke mobiele applicaties helpen wij u om bij iedere klant een oplossing op maat te bieden.

24/7 professionele monitoring en mobiele surveillance

 • Het systeem is 24 uur per dag, 7 dagen per week met ons platform verbonden
 • Calamiteiten zoals een inbraak- of brandmelding worden direct doorgezet naar de App en de Securitas alarmcentrale. Hierdoor kan direct actie worden ondernomen op de melding
 • Blijft reactie uit? Dan komt Securitas snel in actie en beoordelen we op afstand de situatie. De centralist belt direct de klant en de opgegeven contactpersonen. Is er niemand direct bereikbaar, dan wordt in bepaalde gevallen een surveillancewagen ter plaatse gestuurd. De surveillant schakelt vervolgens hulpdiensten in waar nodig.
 • Daarnaast verstuurt het systeem dagelijks een testmelding naar Securitas. Op deze manier weten we zeker dat er contact is tussen het systeem en de alarmcentrale. Mocht de testmelding van het alarmsysteem uitblijven, is er stroomuitval, batterijstoring of een andere servicemelding? Dan zal in deze gevallen een melding via de app of per email verzonden worden en wordt ook u hiervan op de hoogste gesteld, zodat u proactief richting de klant kunt reageren.

De beste technologie

Interactieve beveiliging
Gebruikers hebben volledige controle over het systeem via de website en mobiele applicaties. Zij blijven op de hoogte en in controle over wat er in en rondom het huis gebeurt. Het platform is zeer eenvoudig in te stellen en te gebruiken bij klanten.

Video bewaking
Securitas Interactive biedt real-time video bewaking in HD en is beschikbaar, via elk apparaat. Gebruikers kunnen eigen regels instellen om gebeurtenissen vast te leggen of live mee te kijken op elk gewenst moment.

Intelligente automatisering
Ons platform verandert de manier waarop gebruikers omgaan met en denken over hun woning of kantoor. Het gaat veel verder dan alleen bediening op afstand: het platform levert een unieke en intelligente ervaring door de integratie van slimme apparaten, sensoren en data in en rondom het object.

Direct op de hoogte
Via sensoren aan deuren, kasten, kluizen en ramen kunnen gebruikers real-time waarschuwing en notificaties ontvangen om op de hoogte te zijn over allerlei soorten activiteit in het huis. Hierdoor weet de gebruiker bijvoorbeeld altijd wie er binnenkomt of als een deur of raam geopend is. Door de slimme verbinding tussen de sensoren en bijvoorbeeld de geo diensten vergeet de klant nooit meer het alarm in te schakelen.

Buurtdata
Een slim huis is meer dan alleen wat er binnen gebeurt. Externe informatie zoals informatie over stroomuitval helpen ons ook. Als de stroom bijvoorbeeld uitvalt bij een gebruiker, maar ook bij andere gebruikers in de omgeving, dan informeren wij deze gebruikers meteen over de stroomuitval in de buurt. Zo weet een gebruikers bij stroomuitval meteen of het een lokaal probleem is, of dat meer gebruikers er last van hebben.

Energieverbruik
Het platform biedt uitgebreide mogelijkheden om apparaten en lichten op afstand te bedienen en beheren. Verder is het zeer eenvoudig het stroomverbruik in het huis te monitoren.

 

GEO diensten
Automatisering op basis van locatie. Geo diensten op basis van de locatie van de gebruiker stellen het systeem in staat om slim in te spelen op de situatie.

Mobiele apps
De eenvoudig te gebruiken mobiele applicaties van Securitas Interactive helpen uw klanten om meer uit hun beveiligingssysteem te halen. Via de app kunnen ze het systeem of afstand bedienen, live video meekijken en real-time alerts krijgen als er verwachte of onverwachte activiteit is.

^ Terug naar top

 

Hoe werkt het?

Communicator
De verbinding tussen het paneel en het platform wordt gerealiseerd via de interactieve communicator. De NX8 communicator is te bestellen via Securitas. De DSC Neo communicator is te bestellen via Top Security.

Eenvoudige integratie met huidige DSC & UTC hardware
De gehele catalogus van DSC Powerseries Neo en UTC NX8 is beschikbaar en compatibel met deze oplossing. Het is mogelijk om het systeem (in de toekomst) uit te breiden met domotica (zoals slimme stekkers, lampen, sloten en thermostaten via Z-wave en Zigbee), IP-camera’s en de interactieve Skybell deurbel.


    DSC PowerSeries NEO        

                    

   UTC NX8

                                               

^ Terug naar top