Securitas SmartBusiness

In samenwerking met Vodafone biedt Securitas, Securitas SmartBusiness, aan: een volledig geïntegreerde en flexibele oplossing van Smart Home producten voor de beveiliging van bedrijfslocatie of woning. Met deze oplossing bieden wij beveiliging, gemak en controle voor zakelijke Vodafone klanten.

Voor een vaste prijs, inclusief professionele installatie en kosten voor monitoring en opvolging, bieden wij u onderstaand basispakket. U kunt dit pakket indien gewenst altijd uitbreiden met extra componenten.

Basispakket

 

Extra componenten

 

 

24/7 professionele dienstverlening

Uw beveiligingssysteem is 24 uur per dag, 7 dagen per week met ons verbonden. Bij calamiteiten zoals een inbraak of brand worden doorgezet naar de app en de Securitas alarmcentrale. Hierdoor kan direct actie worden ondernomen.

Blijft reactie uit? Dan komt Securitas snel in actie en beoordelen we op afstand de situatie. De centralist belt direct de klant en de opgegeven contactpersonen. Is er niemand direct bereikbaar, dan wordt in bepaalde gevallen een surveillancewagen ter plaatse gestuurd. De surveillant schakelt vervolgens hulpdiensten in waar nodig.

Vodafone Simkaart

Securitas SmartBusiness is voorzien van een Vodafone Simkaart en back-up accu. Hierdoor is uw beveiligingssysteem altijd online en is uw bedrijfslocatie of woning beveiligd, zelfs bij stroom- of internetstoring.


Platform

Interactieve beveiliging
U heeft volledige controle over het systeem via de website en mobiele applicaties. Hierdoor blijft u op de hoogte en in controle over wat er in en rondom het huis en/of kantoor gebeurt. Via de app kunt u het systeem of afstand bedienen, live video meekijken en real-time alerts krijgen als er verwachte of onverwachte activiteit is. Het platform levert daarnaast een unieke en intelligente ervaring door de integratie van slimme apparaten, sensoren en data in en rondom het object.

Video bewaking
Securitas SmartBusiness biedt real-time video bewaking in HD en is beschikbaar via elk apparaat. Verder kunt u eigen regels instellen om gebeurtenissen vast te leggen of live mee te kijken op elk gewenst moment.

Beschikbaarheid

Securitas SmartBusiness is exclusief beschikbaar voor zakelijke klanten van Vodafone. U kunt hierbij kiezen tussen twee varianten.

  • Variant 1: Securitas SmartBusiness met een contract van 2 jaar. Vanaf een startprijs van €1.200,- (excl. BTW) ontvangt u de hardware, installatie en 2 jaar dienstverlening
  • Variant 2: Securitas SmartBusiness met een huurkoopcontract voor 5 jaar. Vanaf een startprijs van €26,- per maand (excl. BTW) ontvangt u de hardware en 5 jaar dienstverlening

Bent u geïnteresseerd?

Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Vodafone zal vervolgens contact met u opnemen en alle mogelijkheden passend bij uw situatie en beveiligingseisen met u te bespreken.