Skip to main content

Securitas en STANLEY Security één bedrijf.

Vanaf vandaag zijn Securitas en STANLEY Security één bedrijf.

We zijn blij te melden dat STANLEY Security en Securitas vanaf vandaag één bedrijf zijn.

Door de overname versterkt Securitas haar positie wereldwijd als beveiligingspartner op het gebied van complexe technologische vraagstukken. De wereld van beveiliging verandert en ook beveiligingsvraagstukken veranderen mee. De toekomst van beveiliging zit in de combinatie van mensen, technologie en slim gebruik van data. Met deze overname bieden we een volledig en integraal aanbod van producten en diensten die goed aansluiten op uw beveiligingsbehoeften, voor nu en in de toekomst.

Wat verandert er voor u
De formele bedrijfsnamen zijn aangepast naar:

  • Securitas Security B.V. (voorheen STANLEY Security B.V.).
  • Securitas Technology B.V (voorheen STANLEY Security Nederland B.V),
  • Securitas Alarmcentrale B.V. (voorheen STANLEY Alarmcentrale B.V).

We vragen u om deze nieuwe bedrijfsnamen door te voeren in uw systemen.
Let op: alleen de handelsnamen zijn veranderd. Dit houdt in dat de overige gegevens zoals KvK-nummers en bankrekeningnummers onveranderd blijven.

Uw contactpersoon en dienstverlening blijven hetzelfde
Voor u verandert er komende periode niet zo veel. Uw vertrouwde contactpersoon binnen STANLEY blijft ook binnen Securitas dezelfde. Ook onze dienstverlening aan u verandert niet.

We geloven dat we door deze stap het verschil kunnen blijven maken in een omgeving waarbij beveiligingsbehoeften steeds complexer worden. Bent u benieuwd naar de nieuwe kansen voor uw organisatie? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek!

Benieuwd naar de nieuwe kansen?

Neem contact met ons op

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.