Skip to main content

Securitas Operations Center

Securitas zorgt voor veiligheid met een proactieve, integrale en gastvrije benadering.

Neem contact op

Proactieve beveiligingsstrategie

We beveiligen niet langer op basis van vastgestelde risico’s, maar op afwijkende signalen vanuit realtime-data en menselijk gedrag. Het Securitas Operations Center (SOC) speelt een centrale rol in onze proactieve beveiligingsstrategie.

Deze video is niet beschikbaar.

Om de video te zien, dient u de marketing cookies te accepteren. Klik hier om uw cookievoorkeuren aan te passen.

Geavanceerde alarmcentrale

In deze geavanceerde alarmcentrale doen we ons voordeel met alle informatiebronnen die we ter beschikking hebben; denk aan onze beveiligers, digitale data en internationale connecties. Al die verschillende bronnen zetten we in om preventief te beveiligen. Datauitwisseling en -analyse gebruiken we overigens niet alleen voor het voorkomen van incidenten, maar ook voor het verhogen van de efficiëntie en de service aan u als klant. Het Securitas Operations Center verzekert u van deskundige beveiliging en dienstverlening op afstand. Onze centralisten en video-observanten zorgen 24/7 voor alarmverificatie en een snelle en correcte afhandeling van onder andere inbraak-, brand- en overvalmeldingen. Ook persoonsbegeleiding, toegangsverlening en het op afstand aansturen van uw BHV-organisatie, behoren tot de mogelijkheden. Neem een kijkje in ons Securitas Operations Center:

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.