Business Intelligence (BI)

Met Business Intelligence op afstand kunt u uw beveiligingsoplossing niet alleen inzetten voor uw veiligheidsbehoeften, maar ook voor het analyseren en het plannen van uw bedrijfsprocessen. Zo kunt u bijvoorbeeld het aantal personen tellen dat door een toegangspoortje loopt (people counting). Of u kunt de verblijfsduur van uw klanten op een bepaalde plek visualiseren (heatmapping). Deze analysevormen leveren gegevens voor belangrijke beslissingen over bijvoorbeeld productplaatsingen en de beoordeling van reclamecampagnes.

De voordelen van Business Intelligence op afstand:

  • Efficiënte combinatie van beveiliging en bedrijfsprocessenanalyse.
  • Real time verzamelen en analyseren video-informatie.
  • Verbeterde bedrijfsprocessen door optimale responstijden (personeelsplanning, wachtrijen).
  • Hoge kostenefficiency en serviceverbetering.
  • Toegang tot de meest geavanceerde technologie zonder grote, nieuwe investeringen.

Carwash Intelligence

Specifiek voor de carwashbranche levert Securitas een loyaltyprogramma op basis van kentekenregistratie. De slimme combinatie van hard- en software geeft onder andere inzicht in de massa ongeregistreerde klanten, de status van de auto bij binnenkomst en optimaal inzicht in het aantal bezoekers en hun verblijfsduur.

Loyaltyprogramma

Leer uw klanten nóg beter kennen. Hoe meer u weet van uw klanten, hoe beter u kunt inspelen op hun behoeften. Afhankelijk van de branche, kunnen wij een effectieve koppeling tot stand brengen met kentekenherkenning. Zo is het in de Carwash- en Petrolbranche interessant om het kenteken aan een persoon te koppelen.

 

 

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?