Live View

Live View zet uw camerabeelden direct door naar de 112 meldkamer. Alle hulpdiensten - politie, ambulance en brandweer - zijn aangesloten. En u ook. Tenminste, als u gebruikmaakt van de alarmcentrale van Securitas.

Securitas Alarmcentrale

De alarmcentrale van Securitas is aangesloten bij Live View. Of het nu gaat om een overval, inbraak of brand. De hulpdiensten kunnen direct ingrijpen. Alarmmeldingen en videobeelden zetten we live door. Door direct mee te kijken, speelt de hulp sneller en beter in op een mogelijke noodsituatie. Daarmee is de pakkans groter en blijft de schade beperkt.

Waarom Live View?

Met Live View bent u verzekerd van effectieve opvolging van een alarmmelding. Een paar kenmerken en voordelen:

  • Daders worden op heterdaad betrapt en de pakkans is groot, dit mede door een specifieke aanpak van de politie op basis van deze heterdaadmeldingen
  • Ervaren centralisten beoordelen uw camerabeelden en zetten die bij onraad direct naar de 112 meldkamer door
  • Hulpdiensten ontvangen al informatie over het incident vóór aankomst en weten welke inzet nodig is; hulp kan daardoor efficiënter worden ingezet

Retailers makkelijk aan te sluiten 

Veel ondernemers hebben al een camerasysteem. Maar dit is niet altijd geschikt om aan te sluiten op Live View. Speciaal voor deze ondernemers heeft Securitas LiveGUARD ontwikkeld. Een programma waarmee u als retailer beschikking krijgt over een professioneel camerasysteem.

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
 

* Verplicht veld