Safety

Met een goed en up-to-date safetybeleid creëert u een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en bezoekers. Een goede inrichting van uw safety- en securitymaatregelen zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen in ieder geval niet worden onderbroken door incidenten of calamiteiten die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden.

  • Securitas biedt u deze veilige werkomgeving door safety en security te integreren. We zorgen hiermee voor een veiligheidssynergie: zowel intentionele dreigingen van buitenaf (zoals bijvoorbeeld inbraak en diefstal) als niet-intentionele incidenten van binnenuit (bedrijfsongevallen, uitglijden, hartstilstand, beginnende brand) worden voorkomen of beperkt.
  • Geïntegreerd borgen beide disciplines de totale bedrijfsveiligheid. Het efficiënt inrichten van uw veiligheidsproces kan tot een kostenbesparing van wel 15% leiden.
  • Daarnaast zorgt Securitas ervoor dat u geen omkijken heeft naar het up-to-date houden van uw safetymaatregelen, die standaard aan strenge en continu veranderende wet- en regelgeving moeten voldoen.
  • Maakt uw bedrijf veranderingen door en moeten de maatregelen daardoor worden aangepast? Securitas heeft de kennis en capaciteit om vlot en flexibel met u mee te bewegen.

 Hoe pakken we dit aan? Duidelijk gestructureerd:

  1. We brengen de behoeften en het risicoprofiel in kaart door middel van analyse of een RI&E.
  2. We stellen een Plan van Aanpak op: welke risico’s worden met welke maatregelen en door wie weggenomen of verminderd?
  3. We bieden u maatwerk gebaseerd op behoeften/ doelstellingen en budget: van het opstellen van een calamiteitenplan, geven van BHV-trainingen, producten tot totaalondersteuning op safety- en securitygebied.


>> Lees hier welke Safety oplossingen wij bieden >>

 

Ook interessant om te lezen:

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
 
*
*
*
*
*
*