Luchtvracht

Volgens Europese regelgeving dient alle luchtvracht vrij van explosieve stoffen getransporteerd te worden. Het streven is dat de logistieke keten van fabrikant tot in de lucht veilig is. Een vracht die ongecontroleerd op de luchthaven aankomt, wordt apart gezet en daarna op explosieven gecheckt. Dat verstoort het logistieke proces, wat vertragend werkt en u geld kost.

Securitas Transport & Aviation is gespecialiseerd in luchtvrachtbeveiliging en weet de eisen voor veiligheid te vertalen naar een ongestoord en gestroomlijnd proces. Door de samenwerking met andere bedrijven in de keten, zoals expediteurs en vervoerders, kunnen wij een groot aandeel vervullen in de veiligheid van de gehele logistiek. Op basis van uw situatie bieden wij efficiënte en kosteneffectieve oplossingen waarbij mens, dier en techniek elkaar versterken, zoals:

  • Inzet van gecertificeerde honden: EDD Explosive Detection Dogs (snuffelhonden), narcoticahonden en surveillancehonden
  • X-ray operators: snelle en efficiënte screening en analyse van goederen, zonder openen van de pakketten
  • Handmatige controle door Luchtvracht Controleurs en/of Beveiligingsadviseur Luchtvracht (BAL)
  • Trainingen speciaal voor uw medewerkers die met luchtvracht werken, eventueel bij u op locatie. Enkele voorbeelden zijn medewerker en controleur luchtvracht, BAL en X-ray (praktijk + theorie)
Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
 

* Verplicht veld