Petrol

De Petrolbranche is de afgelopen jaren enorm in beweging geweest. De opkomst van onbemande stations heeft gezorgd voor een felle concurrentiestrijd, met lagere marges tot gevolg. Waar u in het verleden de loyaliteit van uw klanten eenvoudig kon veiligstellen met een gezellig praatje aan de kassa, moet u nu alle registers opentrekken en met slimme oplossingen komen. Ook de verwachte scheiding tussen brandstofleveranties en retail, vraagt om nieuwe inzichten.

Technologie maakt het verschil

In onze visie is er voor pomphouders alleen een toekomst als zij met hun tijd meegaan. Schaalvergroting gaat nóg belangrijker worden en het belang om klanten aan uw station(s) te binden, neemt alsmaar toe. U maakt het verschil met innovatieve technologie in alle facetten van uw dienstverlening, waarmee u een veilige werk- en verblijfsomgeving creëert en voor klantbinding zorgt.

Sluitbegeleiding op afstand

Met sluitbegeleiding op afstand kunt u zonder fysieke begeleiding veilig ’s avonds afsluiten. In samenwerking met dochteronderneming Poseidon ontwikkelde Securitas een sluitingsprotocol waarin innovatieve software, cameratechnologie en onze alarmcentrale, het Securitas Operations Center, centraal staan. Lees meer over deze oplossing.

Innovatieve begeleiding

Poseidon Petrol Intelligence voorziet onder meer in krachtige technische oplossingen voor security, kassasystemen, sales events, automatische kentekenplaatherkenning, doorrijderspreventie (Match & Catch®), software-integratie, IP-video en alert en remote monitoring. Goed om te weten: onze oplossingen zijn zeer gebruiksvriendelijk en integreren naadloos met uw bestaande platformen en hard- en software.

Meer informatie over onze veiligheidsoplossingen voor Petrol vindt u op www.poseidonsecurity.nl/petrol. Of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Oplossingen voor Petrol

 

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00