Petrol

De Petrolbranche is de afgelopen jaren enorm in beweging geweest. De opkomst van onbemande stations heeft gezorgd voor een felle concurrentiestrijd, met lagere marges tot gevolg. Waar u in het verleden de loyaliteit van uw klanten eenvoudig kon veiligstellen met een gezellig praatje aan de kassa, moet u nu alle registers opentrekken en met slimme oplossingen komen. Ook de verwachte scheiding tussen brandstofleveranties en retail, vraagt om nieuwe inzichten. Deze inzichten en oplossingen zijn goed te combineren met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid.

Technologie maakt het verschil

In onze visie is er voor pomphouders alleen een toekomst als zij met hun tijd meegaan. Schaalvergroting, efficiënte beveiliging en klantbinding worden nóg belangrijker. U maakt het verschil met innovatieve technologie in alle facetten van uw dienstverlening, waarmee u een veilige werk- en verblijfsomgeving creëert én tegelijkertijd voor klantbinding zorgt.

Sluitbegeleiding op afstand

Met sluitbegeleiding op afstand kunt u zonder fysieke begeleiding veilig ’s avonds afsluiten. Securitas biedt een sluitingsprotocol waarin innovatieve software, cameratechnologie en onze alarmcentrale, het Securitas Operations Center, centraal staan. Lees meer over deze oplossing.

Innovatieve ondersteuning

Securitas voorziet onder meer in krachtige technische oplossingen voor security, kassasystemen, sales events, automatische kentekenherkenning, doorrijderspreventie (Match & Catch®), software-integratie, IP-video en alert en remote monitoring. Goed om te weten: onze oplossingen zijn zeer gebruiksvriendelijk en integreren naadloos met uw bestaande platformen en hard- en software.

 

Neem voor meer informatie over onze (veiligheids)oplossingen voor Petrol contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Oplossingen voor Petrol

 

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Hoe gaan we met uw gegevens om?