Retail

Pop-up stores, het huren van tijdelijke winkelruimtes en shop-in-shops zijn de trend. Leegstand en verloop van personeel kunnen daarvan het gevolg zijn. Daarnaast is veiligheid minder top of mind bij tijdelijke huur. Een andere ontwikkeling in de retailbranche is de toename van diefstal, agressie en overvallen. Met alle gevolgen van dien. De derving is groot en medewerkers voelen zich vaak niet veilig wanneer zij alleen in de winkel staan.

Preventief beveiligen

Het preventief beveiligen van mensen en processen staat centraal in onze veiligheidsoplossingen, waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten. Tegelijkertijd is het belangrijk de gastvrijheid niet uit het oog te verliezen.

De behoeften van zelfstandige winkeliers, warenhuizen, shoppingcentra en winkelstraten zijn verschillend. Securitas biedt effectieve en flexibele oplossingen die aansluiten op uw situatie en veiligheidsprofiel en passen binnen uw budget, zoals:

  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware zorgt voor automatische vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan. Daarnaast kunnen we deze camera’s inzetten voor business-intelligencetoepassingen zoals heatmapping en people counting.
  • Gastvrije en gespecialiseerde winkelsurveillanten: onze mensen worden ingezet als verlengstuk van uw eigen personeel. De belangrijkste taak van een (winkel)surveillant is het waarborgen van de orde, rust, veiligheid en goede bedrijfsgang.
  • Mobiele alarmering met paniekknoppen of een Personal Position Alarm (PPA) voor mensen die alleen (en afgelegen) werken. Bij nood kan onze alarmcentrale direct met hen communiceren en hulp inschakelen.
  • Safety om u te ondersteunen met onderzoek, advies en de inzet van brandwachten en de juiste (brand)hulpmiddelen.
  • LiveGUARD is een alarmsysteem speciaal voor retailers waarmee u 24/7 bent aangesloten op het Securitas Operations Center, de alarmcentrale van Securitas. Daarnaast ben u aangesloten op het Live View-netwerk; één druk op de knop is genoeg om de alarmopvolging door hulpdiensten in gang te zetten. Live View zet alarmmeldingen en videobeelden direct door naar de 112-meldkamer.

Oplossingen voor retail

  

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00