Retail

De behoeften van zelfstandige winkeliers, warenhuizen, shoppingcentra en winkelstraten zijn verschillend. Daarnaast zorgen tijdelijke verhuur en formats zoals shop-in-shops voor extra dynamiek. Deze vorm van flexibiliteit gaat echter vaak ten koste van de ‘veiligheidscontinuïteit’; wisseling van personeel, veiligheid is minder top of mind. Tegelijkertijd is er juist in de retailbranche een toename van diefstal, agressie en overvallen te zien. Het zorgen voor veiligheid in de retailsector vraagt dan ook om een preventieve flexibele aanpak. Securitas biedt effectieve oplossingen die aansluiten op uw situatie en veiligheidsprofiel en passen binnen uw budget. Deze veiligheidsoplossingen zijn ook nog eens zeer eenvoudig te integreren met Business Intelligencetoepassingen.

Preventief beveiligen

Het preventief beveiligen van mensen en processen staat centraal in onze veiligheidsoplossingen, waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten. Tegelijkertijd is het belangrijk de gastvrijheid niet uit het oog te verliezen.

Dit bereiken we met:

  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware zorgen voor automatische vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan. Daarnaast kunnen we deze camera’s inzetten voor business-intelligencetoepassingen zoals heatmapping en people counting.
  • Gastvrije en gespecialiseerde winkelsurveillanten worden ingezet als verlengstuk van uw eigen personeel. De belangrijkste taak van een (winkel)surveillant is het waarborgen van de orde, rust, veiligheid en goede bedrijfsgang.
  • Mobiele alarmering met paniekknoppen of een Personal Position Alarm (PPA) voor mensen die alleen (en afgelegen) werken. Bij nood kan onze alarmcentrale direct met hen communiceren en hulp inschakelen.
  • Safety om u te ondersteunen met onderzoek, advies en de inzet van brandwachten en de juiste (brand)hulpmiddelen.
  • LiveGUARD is een alarmsysteem speciaal voor retailers waarmee u 24/7 bent aangesloten op het Securitas Operations Center, de alarmcentrale van Securitas. Daarnaast ben u aangesloten op het Live View-netwerk; één druk op de knop is genoeg om de alarmopvolging door hulpdiensten in gang te zetten. Live View zet alarmmeldingen en videobeelden direct door naar de 112-meldkamer.
  • Retail Intelligence, een innovatieve combinatie van hard- en software, om het gedrag van uw klanten beter te begrijpen. Denk bijvoorbeeld aan het meten van klantgedrag, product- en merkvoorkeur, gecombineerd met data uit externe bronnen. Hierdoor ontstaat waardevolle informatie, die u helpt om betere beslissingen te nemen. 

Oplossingen voor retail

  

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Hoe gaan we met uw gegevens om?