Skip to main content

De Securitas alarmcentrale: 24/7 actief

Met een aansluiting op onze alarmcentrale ben je verzekerd van deskundige beveiliging en dienstverlening op afstand. Onze centralisten zorgen voor alarmverificatie en een snelle en correcte afhandeling van inbraak-, brand- en overvalmeldingen.

Snelle en professionele afhandeling alarm

Een alarmmelding kan voor veel onrust zorgen. Gelukkig is onze Securitas alarmcentrale 24/7 actief: in de weekenden, tijdens de nacht en als je met vakantie bent. Vanuit onze alarmcentrale wordt een alarmmelding snel en professioneel afgehandeld. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je bedrijf.

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.
Inbraakbeveiliging
€ 28,05per week
Inbraakbeveiliging + opvolging
€ 36,95per week
Inbraakbeveiliging + opvolging + camera
€ 59,50per week

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Wil je meer informatie?

Bel ons via 033-4535009 of vul het formulier in.

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.