Skip to main content

Beveiliging en service op afstand

Met onze dienst beveiliging en service op afstand ontzorgen we ondernemers door diensten op afstand over te nemen. Samen werken we aan een optimale dienstverlening voor jouw medewerkers of klanten.

Securitas beveiliging op afstand

Door het op afstand ondersteunen en beheren van diensten kunnen we hulp bieden in het stroomlijnen van diensten die (teveel) verstoring geven op de lopende werkzaamheden. Ook kan het een goede aanvulling zijn op de huidige invulling van jouw dienstverlening op het gebied van beveiliging of klantenservice.

  • Telefonie-afhandeling
  • Uitwijk en antwoordservice
  • Verwerken en opvolging van (technische) meldingen
  • Monitoren van kritische bedrijfsprocessen

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.
Inbraakbeveiliging
€ 28,05per week
Inbraakbeveiliging + opvolging
€ 36,95per week
Inbraakbeveiliging + opvolging + camera
€ 59,50per week

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Wil je meer informatie?

Bel ons via 033 453 50 09 of vul het formulier in.

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.