Skip to main content

Jouw agrarisch bedrijf goed beveiligd

Relatief veel bedrijven in de agrarische sector hebben te maken met brand of inbraak. De materiële en psychische gevolgen van zo’n gebeurtenis zijn vaak groot. Beveilig daarom jouw agrarisch bedrijf goed door het nemen van de juiste beveiligingsmaatregelen.

surveillant in de natuur

Beveiligingsoplossingen van Securitas

Wij brengen niet alleen advies uit over elektronische terreinbeveiliging, maar kijken vooral ook naar het totaalplaatje: welke maatregelen kan je nog meer nemen om de veiligheid te garanderen van je gebouwen, landbouwapparaten, het vee, de stallen en je medewerkers? Met onze BORG-gecertificeerde beveiligingsoplossingen (BORG klasse 1 t/m 4) weet je zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt en voldoet aan alle eisen die verzekeraars stellen aan de beveiliging van jouw agrarisch bedrijf.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VCA
VRKI

Wat klanten zeggen

"Criminelen hebben het steeds vaker gemunt op boerenbedrijven. Goede beveiliging geeft ons een veilig gevoel en schrikt criminelen af."

Pieter de Boer Eigenaar

Advies voor jouw bedrijf?

Bel ons via 033 4535009 of vul het formulier in. Wij helpen graag!

contact
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.