Skip to main content

Jouw agrarisch bedrijf goed beveiligd

Relatief veel bedrijven in de agrarische sector hebben te maken met brand of inbraak. De materiële en psychische gevolgen van zo’n gebeurtenis zijn vaak groot. Beveilig daarom jouw agrarisch bedrijf goed door het nemen van de juiste beveiligingsmaatregelen.

surveillant in de natuur

Beveiligingsoplossingen van Securitas

Wij brengen niet alleen advies uit over elektronische terreinbeveiliging, maar kijken vooral ook naar het totaalplaatje: welke maatregelen kan je nog meer nemen om de veiligheid te garanderen van je gebouwen, landbouwapparaten, het vee, de stallen en je medewerkers? Met onze BORG-gecertificeerde beveiligingsoplossingen (BORG klasse 1 t/m 4) weet je zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt en voldoet aan alle eisen die verzekeraars stellen aan de beveiliging van jouw agrarisch bedrijf.

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.
Inbraakbeveiliging
€ 28,05per week
Inbraakbeveiliging + opvolging
€ 36,95per week
Inbraakbeveiliging + opvolging + camera
€ 59,50per week

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Wat klanten zeggen

"Criminelen hebben het steeds vaker gemunt op boerenbedrijven. Goede beveiliging geeft ons een veilig gevoel en schrikt criminelen af."

Pieter de Boer Eigenaar
contact

Advies voor jouw bedrijf?

Bel ons via 033 453 50 09 of vul het formulier in. Wij helpen graag!

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.