Skip to main content

Bedrijf aan huis beveiligen

Als ondernemer met een bedrijf aan huis wil je zorgen voor een veilige omgeving, zowel zakelijk als privé. Securitas biedt beveiligingsoplossingen die passen bij jouw specifieke werk- en woonsituatie.

thuis werken

Bedrijf en woning samen onder één dak

Een bedrijf aan huis betekent meer attractiviteit op één locatie. Een ideaal doelwit voor indringers. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de beveiliging. Met onze BORG-gecertificeerde beveiligingsoplossingen (BORG klasse 1 t/m 4) weet je zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt en voldoet aan de eisen die verzekeraars stellen. Het beveiligen van je bedrijf biedt ook kansen: je kunt gelijk de woning mee beveiligen.

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.
Inbraakbeveiliging
€ 28,05per week
Inbraakbeveiliging + opvolging
€ 36,95per week
Inbraakbeveiliging + opvolging + camera
€ 59,50per week

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001
contact

Gratis advies?

Bel ons via 033 453 50 09 of vul het formulier in. Wij helpen graag!

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.