Skip to main content

Jouw horecazaak goed beveiligd

Iedere horeca-ondernemer weet hoe belangrijk veiligheid is. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor gasten en medewerkers. Helaas is dit niet vanzelfsprekend; de horeca heeft vaak te maken met vormen van agressie, overvallen en inbraak. Met onze beveiligingsoplossingen weet je zeker dat de beveiliging van jouw horecazaak in goede handen is.

man bekijkt camera beelden op tablet

Wij maken van jouw veiligheid onze prioriteit

Er gaat geen dag voorbij dat je als horeca-ondernemer niet bezig bent met de toekomst van jouw café, restaurant of hotel. Helaas zijn er factoren die grote (financiële) gevolgen kunnen hebben. Denk hierbij aan inbraak, brand of agressie. Met onze BORG-gecertificeerde beveiligingsoplossingen (BORG klasse 1 t/m 4) weet je zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt. Een goede opvolging door onze eigen alarmcentrale zorgt ervoor dat je er nooit alleen voor staat.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VCA
VRKI

Wat klanten zeggen

"De camera's helpen mij ook bij het creëren van extra omzet, het terras is nu mijn 'buitenkamer', waar gasten kunnen genieten van al het heerlijks dat de Turkse keuken te bieden heeft.

Gülnaz Aslan Eigenaar

Ontdek meer over horecabeveiliging

Neem contact met ons op via dit formulier

camera beveiliging
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.