Skip to main content

Jouw horecazaak goed beveiligd

Iedere horeca-ondernemer weet hoe belangrijk veiligheid is. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor gasten en medewerkers. Helaas is dit niet vanzelfsprekend; de horeca heeft vaak te maken met vormen van agressie, overvallen en inbraak. Met onze beveiligingsoplossingen weet je zeker dat de beveiliging van jouw horecazaak in goede handen is.

man bekijkt camera beelden op tablet

Wij maken van jouw veiligheid onze prioriteit

Er gaat geen dag voorbij dat je als horeca-ondernemer niet bezig bent met de toekomst van jouw café, restaurant of hotel. Helaas zijn er factoren die grote (financiële) gevolgen kunnen hebben. Denk hierbij aan inbraak, brand of agressie. Met onze BORG-gecertificeerde beveiligingsoplossingen (BORG klasse 1 t/m 4) weet je zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt. Een goede opvolging door onze eigen alarmcentrale zorgt ervoor dat je er nooit alleen voor staat.

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Wat klanten zeggen

"De camera's helpen mij ook bij het creëren van extra omzet, het terras is nu mijn 'buitenkamer', waar gasten kunnen genieten van al het heerlijks dat de Turkse keuken te bieden heeft.

Gülnaz Aslan Eigenaar

Gratis advies?

Bel naar 033 453 50 09 of vul het formulier in. Wij helpen je graag vrijblijvend aan een passend advies voor jouw bedrijf!

camera beveiliging

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.