Skip to main content

Beveiligingsoplossingen voor zorginstellingen

Beveiliging in de zorg is cruciaal: de meest kwetsbare mensen zijn van zorgverleners afhankelijk voor hun veiligheid. Ook zorgmedewerkers moeten zich veilig voelen om goed hun werk te kunnen doen. Daarom biedt Securitas kwalitatief hoogwaardige beveiligingsoplossingen die aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van zorginstellingen.

beveiliger in de zorg

De veiligheid van personeel en patiënten staat centraal

Beveiliging in de zorg is essentieel, maar ook erg complex. Zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden moeten zorginstellingen veiligheid kunnen garanderen. Bij Securitas hebben we een duidelijke visie op beveiliging. We leveren geïntegreerde beveiligings- en communicatiesystemen voor zorginstellingen waarbij de veiligheid van personeel en patiënten altijd centraal staat. Met onze BORG-gecertificeerde beveiligingsoplossingen (BORG klasse 1 t/m 4) weet je zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VCA
VRKI

Wat klanten zeggen

"Een verhaal afgestemd op onze wensen en de klik met onze adviseur, ons aanspreekpunt. Daarom hebben we gekozen voor Securitas als onze beveiligingspartner."

Jasper van der Mark Gezondheidsentrum De Neckar

Ontdek meer over beveiliging voor zorginstellingen!

Neem contact met ons op via dit formulier.

contact
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.