Skip to main content

Beveiligingsoplossingen voor zorginstellingen

Beveiliging in de zorg is cruciaal: de meest kwetsbare mensen zijn van zorgverleners afhankelijk voor hun veiligheid. Ook zorgmedewerkers moeten zich veilig voelen om goed hun werk te kunnen doen. Daarom biedt Securitas kwalitatief hoogwaardige beveiligingsoplossingen die aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van zorginstellingen.

beveiliger in de zorg

De veiligheid van personeel en patiënten staat centraal

Beveiliging in de zorg is essentieel, maar ook erg complex. Zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden moeten zorginstellingen veiligheid kunnen garanderen. Bij Securitas hebben we een duidelijke visie op beveiliging. We leveren geïntegreerde beveiligings- en communicatiesystemen voor zorginstellingen waarbij de veiligheid van personeel en patiënten altijd centraal staat. Met onze BORG-gecertificeerde beveiligingsoplossingen (BORG klasse 1 t/m 4) weet je zeker dat je duurzame kwaliteit in huis haalt.

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.
Inbraakbeveiliging
€ 28,05per week
Inbraakbeveiliging + opvolging
€ 36,95per week
Inbraakbeveiliging + opvolging + camera
€ 59,50per week

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Wat klanten zeggen

"Een verhaal afgestemd op onze wensen en de klik met onze adviseur, ons aanspreekpunt. Daarom hebben we gekozen voor Securitas als onze beveiligingspartner."

Jasper van der Mark Gezondheidsentrum De Neckar
contact

Ontdek meer over beveiliging voor zorginstellingen!

Bel ons via 033 453 50 09 of vul het formulier in. Wij helpen graag!

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.