Skip to main content

Beveilig jouw bedrijf met ons inbraaksysteem

Als ondernemer wil je jouw bedrijf en bedrijfsomgeving veilig houden. Ons inbraaksysteem werkt preventief tegen inbraken. Mocht het toch mis gaan, dan zijn onze centralisten er om jou van dienst te zijn.

Een compleet inbraaksysteem

Ons inbraaksysteem biedt alles wat je nodig hebt om met een gerust hart je bedrijf af te kunnen sluiten na een lange dag werken. Aansluiting op de Securitas alarmcentrale, periodiek onderhoud en service, BORG-certificatie en aanvullende opties zoals mobiele surveillance en videosystemen. Je kiest zelf het ondernemerspakket dat het beste past bij jouw situatie.

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Gratis advies?

Bel naar 033 453 50 09 of vul het formulier in. Wij helpen je graag vrijblijvend aan een passend advies voor jouw bedrijf!

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.