Skip to main content

Mobiele surveillance van Securitas

De dienst mobiele surveillance maakt jouw beveiliging compleet. Onze mobiele surveillanten zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van een eventuele alarmmelding.

Snelle en professionele alarmopvolging

‘Het alarm van de zaak gaat af!’ Op zo’n melding zit je als ondernemer niet te wachten. Adequate opvolging van een alarmmelding is belangrijk. Onze opgeleide surveillanten staan 24/7 in verbinding met de Securitas alarmcentrale. Ze worden bij een melding direct gealarmeerd en zorgen voor een snelle en goede alarmopvolging bij jou op locatie.

  • Jouw alarm gaat af
  • Er gaat direct een melding hiervan naar de Securitas alarmcentrale
  • Onze mobiele surveillanten ontvangen direct bericht van deze melding
  • De dichtsbijzijnde surveillant gaat direct naar jouw locatie voor inspectie en hulpopvolging
  • Pas als alle mensen en goederen veilig zijn vertrekt onze surveillant

Ondernemerspakketten

Het kiezen van de juiste beveiligingsoplossing hoeft niet ingewikkeld te zijn. Door onze jarenlange samenwerking met mkb-bedrijven hebben we beveiligingspakketten, speciaal voor ondernemers, samengesteld. Als BORG erkend beveiligingsbedrijf kan Securitas je helpen in het certificeringsproces en passen wij de VRKI toe. En op al onze pakketten kunnen we het BORG-E certificaat afgeven. Hiermee voldoe je aan de eisen van de verzekeraars.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Gratis advies?

Bel naar 033 453 50 09 of vul het formulier in. Wij helpen je graag vrijblijvend aan een passend advies voor jouw bedrijf!

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stem je in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.