Oplossingen

De samenleving verandert voortdurend. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Wanneer nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van veiligheidsbeleid, weet Securitas dit op een innoverende manier te realiseren.

Veiligheid en gastvrijheid in de anderhalvemeter-economie

In een bizarre wereld, ontstaan na de uitbraak van het coronavirus is veiligheid niet meer vanzelfsprekend. Zowel mensen als bedrijven strijden voor hun bestaan. In deze periode kan het zijn dat uw vraagstukken veranderen. Op het gebied van bedrijfscontinuïteit, de gezondheid van uw medewerkers en op het gebied van veiligheid en gastvrijheid. Securitas wil u in deze lastige periode graag bijstaan en heeft haar expertise ingezet om haar dienstverlening zo in te richten dat deze uw onderneming maximaal kan ondersteunen.

Lees hier meer over onze oplossingen voor de anderhalvemetersamenleving.

Preventieve beveiliging

Securitas beveiligt proactief, integraal en gastvrij, met in de basis een digitaal hart. Dit resulteert in preventieve veiligheidsoplossingen met een optimale synergie tussen mens, kennis en technologie. Proactieve beveiligers en innovatieve technologie worden zo op de meest effectieve en efficiënte manier ingezet en ondersteund vanuit het Securitas Operations Center.

Securitas Operations Center 

De technologische ontwikkelingen in de veiligheidsbranche gaan snel en bieden ongekende toepassingsmogelijkheden. In het Securitas Operations Center worden data vanuit alle activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie wordt er vroegtijdig zeer gericht actie ondernomen op elke vorm van dreiging. Naast een geavanceerde alarmcentrale heeft Securitas ook een internationaal innovatielab in Zweden, waar voortdurend nieuwe technologie wordt onderzocht, getest en ontwikkeld.

Voordelen van onze preventieve veiligheidsoplossingen

  • Flexibiliteit en schaalbaarheid.
  • Gebruik van geavanceerde techniek, zonder grote investeringen.
  • Securitas neemt voorfinanciering voor haar rekening: u betaalt een vast maandbedrag gedurende de looptijd.
  • Kwaliteit en zekerheid: Securitas is verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van de geboden oplossing.
  • Eén aanspreekpunt voor de totale dienstverlening.
Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?