Skip to main content

Oplossingen

Inzet van mens, kennis en techniek voor een veilige werk- en leefomgeving

Alles voor een veilige werk- en leefomgeving

Proactieve, integrale en gastvrij oplossingen met een digitaal hart

Neem contact op

Veiligheid en gastvrijheid in de anderhalvemetersamenleving

In een bizarre wereld, ontstaan na de uitbraak van het coronavirus is veiligheid niet meer vanzelfsprekend. Zowel mensen als bedrijven strijden voor hun bestaan. In deze periode kan het zijn dat uw vraagstukken veranderen. Op het gebied van bedrijfscontinuïteit, de gezondheid van uw medewerkers en op het gebied van veiligheid en gastvrijheid. Securitas wil u in deze lastige periode graag bijstaan en heeft haar expertise ingezet om haar dienstverlening zo in te richten dat deze uw onderneming maximaal kan ondersteunen.

Meer over onze oplossingen voor de anderhalvemetersamenleving.

Preventief beveiligen

Securitas beveiligt proactief, integraal en gastvrij, met in de basis een digitaal hart. Dit resulteert in preventieve veiligheidsoplossingen met een optimale synergie tussen mens, kennis en technologie. Proactieve beveiligers en innovatieve technologie worden zo op de meest effectieve en efficiënte manier ingezet en ondersteund vanuit het Securitas Operations Center.

Deze video is niet beschikbaar.

Om de video te zien, dient u de marketing cookies te accepteren. Klik hier om uw cookievoorkeuren aan te passen. .

Securitas Operations Center

De technologische ontwikkelingen in de veiligheidsbranche gaan snel en bieden ongekende toepassingsmogelijkheden. In het Securitas Operations Center (SOC) worden data vanuit alle activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie wordt er vroegtijdig zeer gericht actie ondernomen op elke vorm van dreiging. Naast een geavanceerde alarmcentrale heeft Securitas ook een internationaal innovatielab in Zweden, waar voortdurend nieuwe technologie wordt onderzocht, getest en ontwikkeld.

Lees hier meer over het SOC

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.