Skip to main content

Oplossingen

Proactieve, integrale en gastvrije oplossingen met een digitaal hart.

Neem contact op

Voor alle segmenten

Een centralist in de alarmcentrale monitort meerdere camerabeelden

Preventief beveiligen

Securitas beveiligt proactief, integraal en gastvrij, met in de basis een digitaal hart. Dit resulteert in preventieve veiligheidsoplossingen met een optimale synergie tussen mens, kennis en technologie. Proactieve beveiligers en innovatieve technologie worden zo op de meest effectieve en efficiënte manier ingezet en ondersteund vanuit het Securitas Operations Center.

Deze video is niet beschikbaar.

Om de video te zien, dient u de marketing cookies te accepteren. Klik hier om uw cookievoorkeuren aan te passen. .

Securitas Operations Center

De technologische ontwikkelingen in de veiligheidsbranche gaan snel en bieden ongekende toepassingsmogelijkheden. In het Securitas Operations Center (SOC) worden data vanuit alle activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie wordt er vroegtijdig zeer gericht actie ondernomen op elke vorm van dreiging. Naast een geavanceerde alarmcentrale heeft Securitas ook een internationaal innovatielab in Zweden, waar voortdurend nieuwe technologie wordt onderzocht, getest en ontwikkeld.

Lees hier meer over het SOC
Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 3221100

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.