Skip to main content

Consultancy & Audits

Kennis van de risico’s die u loopt en onderbouwd inzicht in de gevolgen daarvan voor uw bedrijf. Dat mag u verwachten van het advies van onze specialisten.

Neem contact op
Risk analysis

Risico- en operationele analyse

We beginnen altijd met een uitgebreide analyse van uw situatie. Welke ontwikkelingen spelen er binnen uw organisatie? Wat zijn uw ambities en waar liggen de risico's? Dit doen we o.a. door middel van een risico- en operationele analyse. Maak bijvoorbeeld gebruik van:

  • Security Management Advisering: Een heldere beeldvorming door analyses, waarbij nut en noodzaak van maatregelen duidelijk worden en effectieve beveiliging op een efficiënte manier wordt gerealiseerd.
  • Beveiligingsadvisering: Advies, planning en coördinatie van de realisatie van een passend beveiligingsplan. Waar nodig worden medewerkers getraind of opgeleid.
  • Crisismanagement: Samen bouwen aan een solide managementorganisatie, trainen van het crisismanagementteam en indien nodig ondersteuning tijdens een crisis.
  • Evaluatie en Auditing: Onderhoud, evaluatie en bijsturing van uw beveiligingsplannen. Zo heeft u voortdurend een helder beeld van nut, noodzaak, kwaliteit, kosten en baten van uw beveiliging.

Pinkerton Consultancy Services

Voor sommige onderdelen werken wij samen met Pinkerton Consultancy Services. Pinkerton maakt deel uit van Pinkerton Corporate Risk Management en is verbonden aan ons hoofdkantoor in Zweden. Pinkerton Consultancy Services is wereldwijd actief op het gebied van Global Risk Management, Safety & Security. Zij richt zich op het adviseren over en inrichten van een ongestoorde bedrijfsvoering en een veilige samenleving. 

Meer informatie

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.