Skip to main content

Welkom! Uw bezoekbeleving door Securitas

Welkom! is het Hospitality label van Securitas met kennis van veiligheid en gastvrijheid. We geloven erin dat er voor iedere organisatie een passende en werkbare bezoekbeleving te creëren is, waarbij het imago van de organisatie als basis dient. De bezoekbeleving die past bij diens doelstellingen, bedrijfscultuur en identiteit.

Neem contact op
Gastvrouw biedt bezoeker een kop koffie aan.

Ieder contactmoment telt

Van de hostess bij ontvangst, verlichting in de vergaderruimte tot de kunst in uw lobby: bezoekbeleving is de optelsom van alle contactmomenten binnen uw organisatie. Welkom! geeft ieder contactmoment een unieke betekenis die feilloos aansluit op uw imago en doelstellingen.

Wat Welkom! aanbiedt

Deze video is niet beschikbaar.

Om de video te zien, dient u de marketing cookies te accepteren. Klik hier om uw cookievoorkeuren aan te passen.

Uw bezoekprofiel

Van de hostess bij ontvangst, verlichting in de vergaderruimte tot de kunst in de lobby: bezoekbeleving is de optelsom van alle contactmomenten binnen uw bedrijf. Zet nu de eerste stap en schets uw bezoekprofiel door deel te nemen aan deze unieke ‘guest-journey’.

Schets uw bezoekprofiel
Een hospitality medewerker ontvangt op een gastvrije manier twee bezoekers

Vragen over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.